Ce fac Simina si Alex Zanoaga de cand stau izolati in casa, din cauza coronavirusului! Iata cum au fost surprinsi cei doi viitori parinti!

Autor: D.I.
Actualizat: 22 mar 2020, 18:53
video Foto(7)

Simina si Alex Zanoaga au format unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri de la "Puterea dragostei".

Simina si Alex Zanoaga au format unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri de la "Puterea dragostei". Simina si Alex s-au casatorit anul trecut si in curand vor deveni parintii unui baietel.

Simina nu a avut deloc viata sentimentala usoara, insa in cele din urma ea si-a gasit marea iubire in persoana lui Alex Zanoaga. Cei doi par a fi un cuplu foarte unit, iar in curand urmeaza sa devina parinti, asteptand un baietel.

Simina este o viitoare mamica din ce in ce mai frumoasa si nu a luat multe kilograme in plus. Aceasta adora se fotografieze pentru a impartasi cu sustinatorii ei cele mai frumoase momente din parcusul sarcinii.

Desi sarcina Sminei este foarte avansata, aceasta a lasat deoparte orice inhibitie si s-a fotografiat cu burtica la vedere, purtand doar un sutien si un halat din dantela.

Iata cat de sexy este bruneta, chiar si in a opta luna de sarcina:

Simina a interactionat din nou cu sustinatorii sai din mediul virtual, carora le-a facut cateva dezvaluiri inedite, despre viata sa de cuplu, dar si despre sosirea bebelusului. Printre altele, Simina a marturisit ca nasii micutului Dominic vor fi Raju si iubita lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Denisa, aniversare fara iubitul ei, Iancu Sterp! Cum si-a sarbatorit tanara ziua de nastere, la Londra! Iata cine i-a fost alaturi!

De curand, Simina le-a aratat sustinatorilor ei din mediul virtual ca rezista cu brio sa stea izolata, alaturi de sotului ei, pentru a evita riscul infectarii cu noul coronavirus, deoarece gasesc in permanenta cate ceva de facut pentru a trece mai usor timpul in casa.

Aceasta a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare alaturi de Alex, in timp ce priveau cu incantare, dar si nerabdare cele mai recente ecografii facute micutului lor, Dominic.

"Cei mai fericiți", a mentionat Simina, in dreptul imaginii.

Citeste si: Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea facut anuntul: Ei au fost desemnati "FAVORITII SAPTAMANII"! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

Citeste si: Roxana a izbucnit in lacrimi, dupa ce Turcu i-a cerut inelul inapoi! Iata cum a reactionat concurenta si cum au degenerat lucrurile intre cei doi! Turcu a devenit din nou extrem de nervos si agresiv!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.