Ce face Alice, iubita lui Vladimir Draghia pentru a-si alina dorul de partenerul ei! Iata la ce eveniment special a participat tanara in locul iubitului ei si ce pasiune nebanuita a "faimosului" de la Exatlon a iesit la iveala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mai 2018, 17:36
video Foto(10)

Alice si Vladimir traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar micuta Zora i-a unit pentru totdeauna.


Zora a ramas acasa pe maini bune, in grija iubitei lui Vladimir, Alice Cavaleru, care reuseste sa imbine cresterea micutei cu afacerea pe care a pus-o pe picioare.
Desi a afirmat chiar seara trecuta, cand a luat legatura prin telefon cu Vladimir, care castigase alaturi de echipa sa, jocul comunicarii, ca a reusit cu stoicism sa aiba grija singura de micuta Zora in ultimele cinci luni, lui Alice i se simtea in glas dorul nemarginit pentru iubitul ei.

"Azi, cu mari emotii, l-am reprezentat pe Vladimir la atelierul @smartkid_de_la_7arte, unde am citit si am discutat despre iubire cu noii mei prieteni!", a scris Alice pe contul ei de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.