Ce face Anamaria Prodan, la câteva zile după ce și-a luat adio de la Flavius Nedelea! Carmen Harra face dezvăluiri surprinzătoare: „Este evident că își va reface viața”

Author: Lavinia Medrea

Carmen Harra face dezvăluiri surprinzătoare

Sursa: Instagram Anamaria Prodan/Facebook Carmen Harra - colaj Kanal D

Cu doar câteva zile în urmă, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au anunțat că relația lor a luat sfârșit.

Anamaria Prodan părea să fie mai fericită ca niciodată și că își continuă viața amoroasă într-o notă bună, dar se pare că impresara n-a avut nici de data aceasta noroc. La puțin timp după ce și-au oficializat relația, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut public de amândoi.

Ce face Anamaria Prodan, la câteva zile după ce s-a despărțit de Flavius Nedelea

După ce a trecut printr-un divorț cu Laurențiu Reghecampf, părea că Anamariei Prodan îi surâde norocul dar, și de data aceasta, noua ei relație a luat sfârșit.

Citește și: Anamaria Prodan, în costum de baie pe străzile din București! Iată ipostaza incendiară în care s-a filmat vedeta

„Flavius este un om minunat.

Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag forever (n.r.

pentru totdeauna)”,  a scris Anamaria Prodan, anunțând despărțirea de Flavius Nedelea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj la scurt timp după ce și-a asumat public relația cu partenerul ei: „Atunci când tratezi pe cineva rău, este o datorie pe numele tău”. De unde provine supărarea impresarei

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM”, a scris, de asemenea, Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan se va căsători a treia oară, spune Carmen Harra

Carmen Harra spune că Anamaria Prodan își va reface curând viața și va exista o a treia căsătorie, care va fi și definitivă, deoarece impresara își ține destinul sub cifra trei.

„Este o mare învingătoare, un om extrem de puternic,  o femeia care se naște să aibă forță materială, are energia asta de cifra trei, care este cea mai benefică. Cifra trei sunt oamenii care renasc de o mie de ori din cenușă, este foarte greu să fie învinși, ei reușesc întotdeauna să se ridice la suprafață, din orice circumstanțe. Cifra trei înseamnă simbolul cel mai puternic al echilibrului și al familiei, d-aia are și trei copii. La ea este evident că își va reface viața, că va fi din nou fericită. Este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale. La ea există a treia căsătorie. Abia a treia este cea care este de durată și de bun augur”, a declarat Carmen Harra, potrivit WOWbiz.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.