Ce face Andreea Mantea cu 12 zile înainte de Crăciun. Vedeta nu se teme să recunoască: ''Încetișor, încetișor''

Author: Madalina Maftei

Ce face Andreea Mantea cu 12 zile înainte de Crăciun. Vedeta nu se teme să recunoască: ''Încetișor, încetișor''

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi. Andreea Mantea a luat pe toată lumea prin surprindere și nu se teme să recunoască ce face cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Este bine cunoscut faptul că Andreea Mantea este o gospodină desăvârșită. Însă, în acest an, în prag de sărbători, prezentatoarea Kanal D a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Ce face vedeta cu 12 zile înainte de Crăciun? Chiar ea a făcut publică imaginea însoțită de un mesaj neașteptat.

Ce face Andreea Mantea cu 12 zile înainte de Crăciun. Vedeta nu se teme să recunoască: ''Încetișor, încetișor''

Andreea Mantea iubește sărbătorile de iarnă, nu a fost an în care vedeta să nu împodobească bradul sau să decoreze casa în spirit de sărbătoare, alături de fiul ei. Ei bine, anul acesta, prezentatoarea Kanal D a fost luată pe nepregătite, fiind mai tot timpul implicată în diferite proiecte, a pierdut noțiunea timpului și a realizat cu doar câteva zile înainte de Crăciun că nu s-a pregătit pentru sărbători.

Andreea Mantea a urcat pe pagina de Instagram o fotografie în care se arată surprinsă și nu-i vine să creadă că au mai rămas doar 12 zile până la Crăciun și nu s-a pregătit cu nimic. Însă, vedeta a încercat, în același timp, să se liniștească și să se îmbărbăteze. Aceasta a mărturisit că mai are timp să facă bradul și să împodobească casa. 

Citeste si: O femeie își revendică rolul de mamă și de soție, după un an de absența! Aflați dacă fiica și soțul ei o vor ierta, sâmbătă, 4 decembrie, la "O nouă șansă", de la 20:00, la Kanal D!

Totodată, vedeta le-a urat urmăritorilor  ei o săptămână ușoară și plină de zâmbete.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Poza care imi exprima exact starea! 😅😅12 zile pana la Craciun, iar eu NU am facut bradul, NU am impodobit casa si mai am atatea de facut! 🙈😅😅😅
Incetisor, incetisor, Andreea, ca ai tot timpul din lume! 😅😅😅
Sa avem o saptamana usoara, frumoasa si plina de zambete! 🤗❤️🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
#12daysleft #Christmas #magiciseverywhere”, a

scris Andreea Mantea în dreptul fotografiei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

După această postare, mesajele de susținere au început să curgă în căsuța pentru comentarii, semn că urmăritorii Andreei îi sunt alături și o susțin.

”❤️😍și eu îți doresc sa ai parte de o săptămâna minunata ca tine și plină de bucurii!🤗💋/ Multă sănătate și fericire 🎄🔼1️⃣2️⃣/ E ceva Normal”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje pe care vedeta le-a primit.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, la “O noua sansa”, Un moment de neatentie poate schimba totul