Ce face Andreea Mantea în culisele show-ului Casa Iubirii! Motivul pentru care se ascunde: Când te caută toată lumea

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 ian 2023, 10:55

Ce face Andreea Mantea în culisele show-ului Casa Iubirii! Motivul pentru care se ascunde: Când te caută toată lumea

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, prezentatoarea celui mai nou reality show difuzat de Kanal D, a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, în timp ce se ascundea în culisele emisiunii Casa Iubirii.

Andreea Mantea, prezentatoarea celui mai nou show matrimonial de la Kanal D, a dezvăluit pe rețelele de socializare motivul pentru care se ascunde în culisele emisiunii. Ce făcea, de fapt Andreea Mantea?

Motivul pentru care Andreea Mantea se ascunde în culisele show-ului Casa Iubirii

Andreea Mantea a primit cu brațele deschise propunerea de a fi prezentatoarea noului reality show de la Kanal D.

Casa Iubirii, show-ul care a avut premiera pe 4 aprilie, aduce în atenția telespectatorilor poveștile incredibile ale celor 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, care își doresc să găsească iubirea adevărată în cadrul acestui reality. 

Andreea Mantea este în culmea fericirii când vedete că între concurenți se înfiripă câte o idilă, iar astfel vor lua naștere povești frumoase de dragoste.

Concurenții din Casa Iubirii au început să-și facă o idee despre persoanele către care vor să-și îndrepte mai mult atenți. Radu și Kinga sunt doi dintre concurenții care au simțit ceva unul pentru celălalt încă de la început și pare că vor să se cunoască mai bine.

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, extrem de critic cu prezentatoarea TV. Ce are să îi reproșeze mereu pustiul mamei lui

Prezentatoarea a fost luată prin surprindere de colegii să-i, însă, ceea ce nu știe Andreea este că nu se poate ascunde niciunde fără să nu fie surprinsă de una dintre cele 45 de camere care filmează în întreaga casă. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În timp ce se afla ascunsă într-un colțișor și parcă părea de negăsit, ei bine, frumoasa vedeta a fost surprinsă de camere în culisele emisiunii și a recunoscut că se ascundea pentru a-și face un video pe care

mai apoi să-l urce pe rețelele de socializare. 

”Când te caută toată lumea și tu te ascunzi să faci un TikTok”, a scris Andreea Mantea pe Instastory.

Citeste si: Ingredientul secret pe care îl folosește Andreea Mantea în dietă! Face minuni! Câte kilograme a slăbit Andreea Mantea până acum

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.