Ce face bautura din om! Un betiv a spart toate geamurile pe care le-a intalnit in cale!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

A baut un pahar in plus si a inceput, din senin, sa arunce cu pietre. A luat la tinta ferestrele caselor, autoturismele parcate, dar si geamurile scolii!

Barbatul a mai fost anchetat pentru vandalism, dar, judecatorii l-au lasat in libertate! Individul isi alege cu grija proiectilele. Mai multe pietre, pe care le aduna de pe jos si le arunca in ferestrele scolii. Si nu o data face asta, ci de patru ori. Din fericire, in interior nu se afla decat biata femeie de serviciu.

Am fi vorbit despre o nenorocire acum, daca in salile de clasa bombardate cu pietre s-ar fi aflat elevii.

Barbatul nu e la prima iesire, spun localnicii speriati. Dupa ce a atacat scoala si caselor catorva aradeni, individul din aceste imagini a fost urmarit de sotul unei profesoare de la scoala. A reusit sa-l imobilizeze, insa, inainte, barbatul a facut tandari parbrizul unui autocar.

Politistii au facut inventarul geamurilor sparte, l-au legitimat pe individ si au aflat ca „barbatul a mai fost cercetat si in anii trecuti pentru astfel de fapte, de aceasta data a fost retinut pentru distrugere si tulburarea linistii si ordinii publice.

##VIDEO133172##

Mai mult, anul trecut, acelasi individ din aceste imagini ar fi atacat un jandarm cu un topor. Norocul subofiterului a fost ca s-a aparat cu bastonul. Barbatul a dat primele atacuri de acest fel anul trecut. Dealtfel, aceste imagini constituie o proba pe care politistii o au la dosar de luni bune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totusi,

a ramas in libertate si, ieri, a continuat sirul de atacuri spargand geamurile scolii, ale mai multor locuinte. Plus parbrizele de la doua masini si un autocar. Retinut de politisti, individul a fost condus la spital, pentru un consult psihiatric. El va ramane internat 72 de ore, timp in care o comisie de specialitate va decide daca barbatul este in deplinatatea facultatilor mintale.

 

 

 

Taguri: