Ce face baza rubber și cum te poate ajuta sӑ ai o manichiurӑ perfectӑ?

Author: Diana Tilă

Manichiura ta poate sӑ fie construitӑ cu multiple tehnici și ateriale care sӑ punӑ ȋn valoare stilul tӑu personal. Este important sӑ alegi cele mai frumoase modele și nuanțe, care sӑ te facӑ sӑ te simți bine de oricȃte ori le folosești. Poți ȋncerca sӑ utilizezi acasӑ sau la salon rubber base. Aceastӑ bazӑ pentru manichiurӑ are multiple beneficii și poate sӑ fie utilizatӑ ȋn multe moduri, astfel ȋncȃt sӑ te ajute sӑ ai parte de o manichiurӑ impecabilӑ. Iatӑ ce face baza rubber și cum anume te ajutӑ sӑ ai permanent o manichiurӑ perfectӑ:

1. Ȋn primul rȃnd rubber base este perfectӑ pentru situațiile ȋn care vrei sӑ consolidezi unghiile

Atunci cȃnd ai unghii casante, fragile, moi, ai nevoie de o bazӑ care sӑ le susținӑ, sӑ le ajute aceasta poate sӑ fie rubber base, care are rolul de a ȋntӑri și consolida unghia naturalӑ. Ea se pune peste unghia ta pentru a construi o structurӑ peste care poți și alte materiale, atunci cȃnd este cazul. Are o compoziție un pic flexibilӑ și susține bine unghia ta, fӑrӑ sӑ o facӑ sӑ se deterioreze.

2. Aspectul pe care ȋl oferӑ unghiei este unul plӑcut, definind perfect forma și egalizȃnd zonele ȋn care este nevoie

Rubber base este folositӑ pentru a defini unghiile și pentru a aduce ȋn prim plan forma lor frumoasӑ. Astfel, acolo unde existӑ inegalitӑți, unde unghia nu are aspectul dorit, poți pune rubber base și poți defini frumos forma. Aspectul unghiilor tale va fi impecabil, iar apoi vei putea folosi oja doritӑ pentru a aduce culoare.

3. Dacӑ ai unghii moi, care se ȋndoaie rapid sau se rup, poți folosi baza rubber pentru rezistențӑ și poți continua sӑ faci acest lucru chiar și cȃnd unghiile naturale au crescut

Dacӑ ești ȋn situația ȋn care ȋți dorești unghii naturale lungi, dar vezi cӑ ele se deterioreazӑ rapid și se rup la jumӑtatea perioadei de creștere, atunci ai posibilitatea de a le aduce rezistențӑ acestora prin folosirea bazei de tip rubber.

4. Baza rubber se folosește pentru a pregӑti unghia pentru aplicarea urmӑtorilor pași, precum cel de aplicare a gelului pentru unghii

Desigur, baza rubber este perfectӑ pentru pregӑtirea unghiei ȋnaintea aplicӑrii altor pași, precum cei de folosire a unui gel sau a ojei semipermanente. Astfel, baza este reprezentatӑ de pregӑtirea unghiei, iar oja este doar decorativӑ.

5. Se folosește ȋn tehnica de tip Apex pentru a construi o unghie cu un aspect cȃt mai natural

Dacӑ vrei sӑ construiești un apex frumos, care sӑ te ajute sӑ ai o formӑ impecabilӑ a unghiei, atunci poți folosi baza rubber pentru acest tip de tehnicӑ. Apex-ul este punctul cel mai ȋnalt al unghiei, apropiat de baza ei. Dacӑ ai un apex bine definit ai posibilitatea de a te bucura de o manichiurӑ frumoasӑ și elegantӑ de fiecare datӑ. Alege orice tip de decorațiune sau culoare pe care o pui peste aceastӑ construcție și te vei simți bine ȋn fiecare zi, indiferent de context.