Ce face Culiță Sterp după ce a fost nevoit să-și anuleze cântările în străinătate. Artistul nu bate pasul pe loc, iubita lui i-a dat de muncă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 dec 2022, 15:07

Ce face Culiță Sterp după ce a fost nevoit să-și anuleze cântările în străinătate

Sursa: Instagram Culita Sterp

După ce judecători au luat decizia ca artistul să rămână sub control judiciar și să nu poată părăsi țara, Culiță Sterp și-a găsit deja ce să facă, după ce a anulat cântările din străinătate.

În urmă cu o zi, judecătorii au decis ca manelistul să rămână sub control judiciar și totodată i-au refuzat cererea de ridicare a măsurii ce prevede interdicția de a părăsi țara, Culiță a fost nevoit să-și anuleze concertele din străinătate. Artistul nu bate pasul pe loc și deja și-a găsit o nouă activitate.

Cu ce se ocupă Culiță Sterp după ce și-a anulat concertele din străinătate

Seara trecută, după ce a primit verdictul din partea magistraților, Culiță a fost nevoit să-și anunțe fanii că nu va ajunge la concertele din străinătate și speră să se revadă cu fanii în cel mai scurt timp.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp nu mai face față comenzilor de când și-a deschis afacerea cu haine pentru copii. Cât costă un hanorac și o pereche de pantaloni pe site-ul blondinei

"Am un anunț de făcut pentru voi, n-o să vorbesc foarte mult pentru că sunt oameni care mă judeca indiferent ce-aș face și orice aș zice. După cum știți, mi s-a impus măsură controlului judiciar și anume de a nu parași tara pentru o perioada de timp. Pentru mine, asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmplă pentru că nu pot fi lângă oamenii care mă asculta din străinătate, de fanii noștri, așa că n-o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate, adică cel din Belgia, Anglia, Irlanda și Germania, dar

vă promit că atunci când se rezolva problemele, o să fim pe scena și o să fim alături de voi, până atunci ne vedem la noi în tara, în România," a anunțat cântărețul pe pagina lui de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Culiță Sterp și-a găsit rapid o ocupație, de când petrece mai mult timp acasă, artistul stă cu fiul său.

Astăzi, cei doi au făcut o plimbare până la magazinul mamei Geta, acolo unde femeia i-a așteptat cu brânză proaspătă, preferata lui Milan. Se pare că artistul se dedică mai mult creșterii fiului său în aceste momente.

Citește și: Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp, după ce artistul a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată: "Definiția perfectă pentru neam prost"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.