Ce face Culiță Sterp în vacanță, în absența Danielei Iliescu: „Să vedem dacă agăț și eu ceva”. Cum l-a surprins logodnica lui

Autor: Diana Ghita

Ce fac Culiță Sterp și Daniela Iliescu în vacanță

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp și logodnica lui, Daniela Iliescu, se află într-o vacanță exotică, în Sicilia. Însă, cât timp blondina își scapă din ochi partenerul, acesta începe să-și facă de cap.

Recent, Culiță Sterp a făcut un filmuleț din timpul vacanței, pe care l-a postat la Story, pe pagina lui personală de Instagram. În clip se poate observa că, pentru câteva minute, artistul s-a pierdut de Daniela Iliescu, situație de care a profitat pentru a face o glumă cu fanii săi.

Ce face Culiță Sterp în vacanță, în absența Danielei Iliescu

Cântărețul și iubita lui au ieșit seara la o plimbare pe faleză, iar, la un moment dat, aceasta s-a pierdut prin mulțime. Înainte de a începe să o caute, Culiță a scos telefonul și a început să filmeze faleza și multitudinea de turiști, printre care se aflau și niște domnișoare frumoase. 

Imediat cum s-a văzut singur, artistul, în spirit de glumă, le-a spus urmăritorilor lui că a prins ocazia de a „agăța”.

Însă acest moment nu a durat mult, întrucât Daniela l-a văzut rapid, în mulțime, pe logodnicul ei și a venit la el.

Citește și: Daniela Iliescu, surpriză de proporții pentru Culiță Sterp: „Să vină fetița”. Artistul nu se aștepta la o asemenea veste

„Hai să vedem dacă agăț și eu ceva pe aici, hai să vedem. Unde mi-e muierea? Că n-o mai văd.

Ia să vedem, ia să vedem. Chiar am pierdut-o pe bune. Înainte o vedeam, dar acum chiar n-o mai văd. Aaa, uitați-o aici!”,  a spus Culiță Sterp, în videoclipul postat pe Instagram.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Ce i-a spus Daniela Iliescu lui Culiță Sterp, după ce l-a regăsit

După ce s-au regăsit, cântărețul a sărutat-o pe Daniela Iliescu, iar aceasta, puțin speriată de faptul că erau cât pe ce să se rătăcească, și-a întrebat partenerul: „De ce ai plecat fără să-mi spui?”.

Însă Culiță Sterp a continuat gluma făcută mai devreme, prin care a dat de înțeles că, de fapt, pe Daniela voia să o agațe, dintre toate fetele aflate pe faleză: „Te căutam cu privirea, să te agăț.

Îmi dai și mie numărul tău?”.

Deși logodnicul ei a încercat să destindă atmosfera, blondina, în continuare speriată, l-a atenționat să fie mai atent și să nu se mai îndepărteze așa mult de ea, mai cu seamă că, în acel moment, i se descărcase și telefonul mobil: „Mă căutai, dar nu mai am baterie și dacă plecai să vezi numa'. Ce mă făceam fără tine?”.

Citește și: Culiță Sterp, prins la mijloc între Daniela Iliescu și Mama Geta: „De dragul meu să vă înțelegeți”. Ce înțelegere a făcut artistul cu mama și logodnica lui

Însă, din fericire, situația s-a terminat cu bine, iar Culiță Sterp, în încercarea de a o liniști pe Daniela Iliescu, a sărutat-o din nou, ceea ce i-a readus zâmbetul pe buze blondinei.

Susă foto/video: Instagram Culiță Sterp

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.