Ce face Daniel Pavel in Republica Dominicana cand nu este la filmarile pentru Survivor Romania! Iata cum a fost surprins!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 ian 2021, 14:30
survivor romania 2021 Foto(4)
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Prezentatorul reality show-ului Survivor România 2021, sezonul 2, Daniel Pavel, este un om de radio și TV cu o experiență de peste 12 ani în domeniu.

„Survivor Romania”, competitia care forteaza toate limitele si provoaca la maximum, a debutat in forta si le ofera telespectatorilor Kanal D cel mai intens show al anului 2021!

Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”, care va observa cu atentie si implicare evolutia concurentilor de-a lungul desfasurarii competitiei, chiar de pe trasee si va comenta in detaliu fiecare editie.

Cu o experienta de 12 ani in media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecand de la o cariera promitatoare de ofiter in marina comerciala la cea de om de radio si TV. Rigoarea, curajul la nivel decizional si intelegerea mecanismelor economice si sociale s-au transferat fericit in profesia de om de media, domeniu in care succesul nu a intarziat sa apara.

Acesta a cucerit deja publicul din Romania prin carisma sa deosebita, personalitate energica si prin comentariile sale pe parcursul editiilor Survivor Romania. Daniel Pavel este pasionat de sport, a practicat inot, la nivel de performanta, la finalul anilor ’80, judo, polo, scrima, arte martiale si de aceea reuseste sa empatizeze cu toti concurentii.

„Pentru mine, Survivor Romania reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc.

Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”,
a declarat Daniel Pavel, inainte de inceperea competitiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum isi petrece timpul liber Daniel Pavel in Dominicana cand nu este la filmarile pentru Survivor Romania!

Prezentatorul Survivor Romania nu se detaseaza complet de emisiune nici cand isi petrece timpul liber. Daniel Pavel le impartaseste frecvent fanilor sai pe contul lui de socializare cum se pregateste pentru filmari, dar si cum se relaxeaza dupa multele ore petrecute in caldura torida de pe traseele din Republica Dominicana.

"Sunteți gata pentru cea mai aprigă competiție 100% reală- Survivor România? Așa sunt și eu! Acum un mic antrenament în pădurea din spatele casei.",

a scris Daniel Pavel intr-o postare pe Instagram.

De curand, Daniel Pavel a publicat si un scurt filmulet in care apare facand flotari in gradina casei in care locuieste in Dominicana. Iata cum isi mentine prezentatorul conditia fizica de invidiat:

Citeste si: Cine este şi cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor Romania 2021! Cati ani de televiziune are si mesaj a transmis fanilor Survivor Romania