Ce face Daniel Pavel înainte de Survivor România? Prezentatorul a dezvăluit care este ritualul său: „E o rugăciune de la muntele Athos...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 iul 2022, 01:20
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Sursa: Instagram

Survivor România 2021 nu este o provocare doar pentru concurenții din cele două echipe, ci și pentru Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Ce face de fiecare dată înainte de filmări?

Cu toate că nu intră pe traseele din Republica Dominicană și nici nu se lovește de restricțiile alimentare, așa cum se întâmplă în cazul concurenților de la Survivor România 2021, emisiunea reprezintă o adevărată provocare inclusiv pentru Daniel Pavel. Ce a dezvăluit prezentatorul emisiunii?

Care este ritualul lui Daniel Pavel înainte de Survivor România 2021?

Daniel Pavel a fost nevoit ca în lunile petrecute în Republica Dominicană să se obișnuiască cu schimbările meteo, cu temperaturile foarte ridicate, dar și cu ploile care sunt frecvente în Dominicană.

În plus, dorul de casă și de familie este din ce în ce mai mare și pentru prezentatorul de la Survivor România 2021, la fel cum este și pentru Faimoși și Războinici.

Pentru a face față stresului, căldurii care de multe ori poate deveni insuportabilă, dar și pentru a-și păstra calmul în situațiile limită, Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2021, a dezvăluit că are un ritual pe care îl respectă de fiecare dată înainte de filmări.

Se pare că Daniel Pavel este foarte credincios, astfel că înainte de filmări nu uită să se roage, rostind o rugăciune simplă și care se spune inclusiv la muntele Athos. După, pentru a fi în formă maximă, prezentatorul de la Survivor România 2021 a dezvăluit că face 100 de flotări, iar ulterior participă la discuțiile cu echipa de producție pentru ca totul să iasă perfect.

Citeste si: Daniel Pavel, declaratii inedite din culisele competitiei Survivor Romania! Detalii uluitoare despre alimentatia concurentilor! "E o competitie in care foamea e principalul competitor!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Două lucruri le fac- e o rugăciune de la muntele Athos, foarte simplă, o avem și noi în România: "Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul" și bag 100 de flotări. Deci, rugăciune, flotări și apoi discuțiile cu echipa de producție.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, pentru wowbiz.ro.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, urmărește cu mare atenție evoluția concurenților din cele două echipe și nu ezită să intervină în momentul în care între aceștia apar tensiuni puternice.

De curând, Daniel Pavel a intrat pe traseu în momentul în care Zanni și Ștefan au fost pe punctul de a se lua la bătaie, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 amintind că un astfel de comportament nu este tolerat în cadrul emisiunii.

Citeste si: Daniel Pavel, detalii nestiute despre familia lui! Ce nu stiai despre fratii si parintii unuia dintre cei mai sexy prezentatori de la Survivor Romania 2021

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.