Ce face Denisa, iubita lui Iancu Sterp, de cand el a plecat la "Survivor Romania"! Iata cum a fost surprinsa tanara! Unde se afla acum!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 iul 2020, 13:34
video Foto(7)

Denisa si Iancu s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostit iremediabil, formand unul dintre cele mai reusite cupluri.

Iancu Sterp a fascinat fetele de la "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil, atat in primul sezon al emisiunii, cat si acum, in cel de-al doilea sezon cand si-a facut din nou aparitia in casa fetelor.

Ca si in primul sezon al show-ului "Puterea dragostei", Iancu Sterp a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea mult visata. Carismaticul tanar are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.


Fratele celebrului cantaret Culita Sterp se poate mandri cu un trup de invidiat, dar si cu masinile de fite pe care le conduce.

Iancu Sterp a fost inca de la inceput curtat de mai multe fete din "casa iubirii" si nu o data s-a spus ca s-ar potrivi bine cu Roxana. Pana sa ii fure inima controversata Roxana, Iancu s-a simtit atras si de Bianca, pe care a incercat sa o cucereasca insa fara sorti de izbanda.

Iancu Sterp a ales sa revina in casa "Puterea dragostei" doarece inca isi mai cauta jumatatea ideala si spera ca de aceasta data sa aiba norocul de a-si intalni marea iubire in casa "Puterea dragostei". Nici bine nu a pasit in casa "Puterea dragostei", in sezonul al doilea, ca a si inceput sa se apropie de cele mai sexy si seducatoare fete din casa.

Insa in cele din urma, tanarul a inceput sa o placa pe Denisa si treptat s-au cunoscut si au format un cuplu. Cei doi par din ce in ce mai indragostiti si relatia lor este tot mai serioasa, in ciuda tuturor piedicilor aparute in calea fericirii lor. Mai mult decat atat, Iancu Sterp a dus-o deja pe iubita sa, Denisa, in Hateg, pentru a le-o prezenta parintilor lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andrei Poptelecan, fostul concurent de la "Puterea dragostei", iubeste din nou! Iata cine este noua lui iubita, dupa ce a renuntat definitiv la Manuela!

Citeste si: Roxana a pus tunurile pe Sergio, iar baietii il considera "sifon". Cum se apara concurentul de la Puterea dragostei

Citeste si: Andreea Oprică, prima reacție după ce a aflat că Iancu Sterp participă la Survivor România. Ce mesaj i-a scris?

De curand, Iancu a decis sa participe in competitia "Survivor Romania" si a plecat in Republica Dominicana, concureaza pentru echipa "Razboinicilor". In vreme ce Denisa, iubita sa, a ramas la Londra. Aceasta a publicat recent, un scurt filmulet in care apare la sala fitness, acolo unde obisnuieste sa mearga pentru a se mentine in forma:

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.