Ce face Fetița Zurli, după ce s-a restras din Gașca Zurli: „E minunat. Reiau aceeași rutină” Vero Căliman a fost surprinsă într-un loc total neașteptat

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 mar 2024, 10:12

Ce face Fetița Zurli, după ce s-a restras din Gașca Zurli: „E minunat. Reiau aceeași rutină” Vero Căliman a fost surprinsă într-un loc total neașteptat

Sursa: Vero Căliman TikTok

Vero Căliman, cunoscută ca și fetița Zurli, a părăsit nu de mult Gașca Zurli, iar acum a ales să se relaxeze într-un mediu extrem de liniștit, departe de zgomotul orașului.

Vero Căliman a părăsit gașca Zurli, iar după ea au urmat alți doi membri, Ionuț Varodi cunoscut drept „bucătărașul Lulu”, și Răzvan Marina, cunoscut sub numele de Truli.

Cu ce își ocupă timpul Vero Căliman, după ce s-a retras din gașca Zurli

Pe rețelele sociale, Vero Căliman le-a arătat fanilor ce face într-un weekend în care vrea doar să se relaxeze. Tânăra se află în satul Măgura, acolo unde are parte de o liniște totală și un aer curat.

Nu întâmplător Vero a ieșit la plimbare, ci cu un interes incredibil: să găsească magazinul satului.

Zis și făcut, pentru că Vero a ajuns la singurul magazin din sat, iar apoi a stat la un concurs de „holbat” cu oile.

Citește și: Mirela Retegan, primele declarații după plecările din Gașca Zurli: „Nu ne-am certat, dar ...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Despre ziua de ieri. Azi, reiau aceeași rutină! E sâmbătă la prânz și-n satul Măgura nu e nimeni pe drum. E minunat. Mă duc să caut magazinul satului. O mică pauză, după care am ajuns la magazin, care se numește „La ciocolată” și este..închis.

Ba nu, m-am înșelat! E deschis, doar că se intră prin spate. Mi-am luat o apă și a început un concurs de..

holbat,” a scris Vero Căliman pe contul său de TikTok.

@vero.caliman Pretty much about yesterday! Azi, reiau aceasi rutină! #onmyway #slowliving #countryside #romania #magura ♬ original sound- Vero Caliman

Cea mai mare drama din spatele zâmbetului fetiței Zurli

Fetița Zurli va rămâne întotdeauna un simbol al bucuriei celor mici, dar și al energiei debordante. Vero Căliman a trecut însă printr-o mare pierdere, la vârsta de 7 ani, când tatăl ei a decedat.

Pentru ea, interpretarea personajului Fetița Zurli nu reprezintă doar un simplu rol, ci și o modalitate de terapie și vindecare.

Citește și: „A venit momentul să-mi iau rămas bun”. După „Fetița Zurli”, încă doi membri își anunță plecarea din Gașca Zurli. Despre cine e vorba și ce mesaj au postat pe rețelele sociale

„Fetița Zurli mi-a adus vindecare. Am avut mare nevoie să vindec lipsa tatălui meu. De fiecare dată când sunt pe scenă și cânt toate cântecele alea care spun vreau iubire, vreau atenție sau nu vreau Soare, nu vreau Lună, sunt momente foarte intime pentru mine. Și multă lume mă întreabă, dar cum? De ce plâng? Sau de ce te emoționezi? În fiecare spectacol în mine se mai curăță câte ceva. Se mai vindecă o bucată din copilul care poate n-a primit atât de multă atenție. Fetița Zurli e terapie pentru mine", mărturisește Vero.