Ce face fiul lui Cătălin Zmărăndescu pe Tik Tok. În ce măsură calcă pe urmele tatălui său

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 sep 2023, 02:30

Ce face fiul lui Cătălin Zmărăndescu pe Tik Tok

Sursa: Facebook Zmarandescu Adrian Mihai Official

Cătălin Zmărăndescu nu ține legătura cu copiii din prima sa căsătorie, astfel că fiul său cel mare, Mihai, își deschide sufletul pe Tik Tok.

Pe lângă faptul că vorbește despre tatăl său, Mihai arată pe Tik Tok momente sensibile din viața lui, dar și pasiunea pentru lupte, pe care a moștenit-o de la tatăl lui, Cătălin Zmărăndescu.

Citește și: Cine este și cum arată fiul lui Cătălin Zmărăndescu. De ce refuză să mai vorbească cu tatăl său

Ce face fiul lui Cătălin Zmărăndescu pe Tik Tok

Cătălin Zmărăndescu are 4 copii, un băiat și o fată din prima căsătorie, cu care nu mai păstrează legătura și încă doi cu partenera sa actuală, Luiza. Mihai Zmărăndescu și Alexandra Zmărăndescu, cele două minuni ale primei căsnicii ale luptătorului de MMA au rupt orice legătură cu acesta.

Cu peste 327.000 de oameni care îl urmăresc, Mihai Zmărăndescu are o prezență foarte activă pe Tik Tok, platformă în care acesta își prezintă momente importante din viața sa, reguli și anumite tehnici de luptă, dar și declarații la adresa tatălui său.

Prin intermediul acestei platforme, Mihai Zmărăndescu arată diferite secrete din spatele luptelor, dar și promovează luptele la care participă.

Fiul luptătorului a postat pe Tik Tok și momente vulnerabile din viața sa, precum logodna pe care acesta o are cu iubita sa, Alexandra, dar și minunea ce va apărea în viața frumosului cuplu, un băiețel. Sunt momente sentimentale pe care fiul lui Cătălin Zmărăndescu le afișează pentru a se apropia de susținătorii lui și pentru a prezenta o latură a luptătorilor pe care aceștia o ascund.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Relația dintre Cătălin Zmărăndescu și fiul său

Cătălin Zmărăndescu are din prima căsătorie doi copii, Mihai și Alexandra, însă relația sa cu aceștia este una inexistentă.

Ambii au decis să nu mai vorbească cu tatăl său, în urmă cu câțiva ani. Mihai Zmărăndescu a decis în urmă cu 4 ani să nu mai discute cu tatăl său, iar problemele lor ar fi început din cauza banilor.

”Noi nu am mai vorbit de 4 ani. A stat lângă mine din interes la luptele din Londra. Există și chestiuni financiare între noi. Mama mea trebuie operată, are niște probleme la picioare.

Trebuie să strâng bani să o operez. În același timp, mama are 30.000 de euro pe care trebuie să îi plătească din cauza tatălui meu. Pentru că tatăl meu, când a avut probleme cu firma, s-a dus la mama mea și i-a cerut să facă un credit pentru el.

Iar mama, fiind soția lui, nu a spus nu, pentru că îl iubea. Și bunicul meu, din partea mamei, când a făcut partajul cu bunica mea, când au divorțat, nici nu a văzut cei 50.000

de euro, i-a dat direct lui Cătălin”, a declarat Mihai Zmărăndescu, conform fanatik.ro.

Mihai își și apără tatăl spunând că acesta nu a fost întotdeauna un tată rău, relația dintre doi fiind una chiar bună, însă acesta susține că luptătorul MMA a făcut niște lucruri ce l-au rănit după ce drumurile sale s-au despărțit.   ”Când ni s-au despărțit drumurile, el mi-a sunat managerul să rupă contractul cu mine, mi-a sunat sponsorii să nu mai îmi dea bani… Am plâns atunci”.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a fost la doar un pas de a-și lua viața. Fostul luptător de K1 a vorbit despre cele întâmplate, în emisiunea „Fiță cu Adiță”

Sursa: Facebook Zmarandescu Adrian Mihai Official 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?