Ce face George Burcea la doar o zi după despărțirea de Viviana Sposub. Actorul n-a mai stat pe gânduri și a plecat să-și limpezească mintea: „Pe meleaguri”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 iul 2023, 11:00
Ce face George Burcea la doar o zi după despărțirea de Viviana Sposub
Sursa: Facebook George Burcea

Viviana Sposub a anunțat despărțirea sa de George Burcea, după o relație de trei ani, iar acesta a decis să plece din oraș pentru a procesa toată situația.

Despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub a lăsat un gol în inima admiratorilor cuplului, iar după anunțul făcut de prezentatoarea TV, actorul a decis să petreacă timp de calitate alături de familie, departe de agitația din oraș.

Citește și: Ce spunea Viviana Sposub despre George Burcea înainte să se despartă. Nimeni n-ar fi prezis că povestea lor se va sfârși după trei ani: „Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George”

Ce face George Burcea la doar o zi după despărțirea de Viviana Sposub

George Burcea a decis să nu comenteze după ce fosta lui iubită, Viviana Sposub, a anunțat separarea celor doi după trei ani de relație în care au avut parte de momente foarte frumoase, dar și dificile. Actorul a decis să își păstreze tăcerea în această perioadă delicată din viața lor și să plece pentru a își putea limpezi gândurile, departe de ochii presei sau ai curioșilor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fostul iubit al Vivianei Sposub a decis să facă o mică excursie în orașul său natal, alături de cele două fiice ale sale. Actorul a decis să posteze pe rețelele sale de socializare câteva filmulețe în care apar cele două fete ale lui, iar într-unul dintre acestea, aceștia apar în curtea casei mamei sale, în altul acesta apare în mașină, împreună cu minunile lui, concentrându-se pe familie în această perioadă dificilă pentru el.

Citește și: Primele declarații ale Vivianei Sposub despre despărțirea de George Burcea! Motivul pentru care s-au separat: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

Semnele ce arătau că cei doi îndrăgostiți urmează să se despartă

Ultimele săptămâni din viața cuplului au fost analizate de fanii acestora, iar în nenumărate rânduri aceștia au crezut că cei doi s-au despărțit, bazându-se pe mai multe detalii observate prin intermediul rețele lor de socializare. Primul semn pe care admiratorii acestora l-au observat este ultima vacanță pe care actorul a făcut-o, în care alături i-a fost mama sa, împreună cu fiicele acestuia. 

Cânt timp actorul a fost plecat, Viviana a participat la mai multe evenimente fără partener, continuându-și activitățile zilnice. Un alt semn ce le-a atras atenția fanilor a fost faptul că cei doi nu se mai urmăreau pe rețelele de socializare și șterseseră toate pozele pe care le aveau împreună. Excursia lor din America a fost singura în care cei doi păreau apropiați, după revenirea lor în țară, cei doi au fost mai distanți, participând la evenimente singuri, potrivit spynews.ro.

Citește și: Viviana Sposub, răspuns dur la adresa celor care o critică: „De ce contează dacă o femeie are sau nu silicoane?”