Ce face Irina Columbeanu în America. Fiica Monicăi și a lui Irinel și-a luat deja permisul de conducere și are pasiuni „neobișnuite” pentru vârsta ei

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 oct 2023, 19:12

Ce face Irina Columbeanu în America. Fiica Monicăi și a lui Irinel și-a luat deja permisul de conducere și are pasiuni „neobișnuite” pentru vârsta ei

Sursa: Instagram-Irina Columbeanu/Captură YouTube

Fiica lui Irinel Columbeanu este deja o frumoasă adolescentă cu preocupări de adulți. Tânăra în vârstă de 16 ani are deja permis de conducere.

Ramona Gabor, sora Monicăi, a vorbit despre nepoțica ei, despre cât de mult a crescut și cu ce își ocupă timpul dedicat adolescenței. 

Irina Columbeanu are deja permis de conducere

Ramona Gabor este cea care a oferit mai multe amănunte legate de nepoțica ei în vârstă de 16 ani, fiica lui Irinel și a Monicăi. Potrivit acesteia, Irinuca nu mai este o fetiță, ci o adevărată domnișoară.

Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală.  Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, a spus Ramona Gabor, potrivit WOWNews.

Citește și: Cum arată acum Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „Eu cred în karma. Întotdeauna știe ce ne dă în viață”

Întrebată care este activitatea lor preferată în familie, Ramona a mărturisit că gătitul și statul împreună la masă este ceea ce îi unește cel mai mult.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ne place mult să gătim împreună, să stăm la masă, cred că asta e activitatea preferată în familie. Dacă vrem ceva pe chinezesc o lăsăm pe Monica, nu ne certăm în bucătărie.”

Ce planuri de viitor are Ramona Gabor

Ramona a mai mărturisit că are planuri mari cu viitorul ei, aceasta dorindu-și să își extindă actualul brand. 

Citește și: Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „N-am cum să-l țin fără bani”. Acesta are o situație financiară precară, ce nu-i permite să achite costurile azilului

Aș vrea să extind brand-ul meu. Îmi doresc să adaug niște produse pentru păr și aș vrea să creez o linie specială pentru cele care se chinuie cu podoaba capilară. Vreau să mă extind pe plan profesional, iar pe plan personal sunt foarte fericită și liniștită. Am inima plină de iubire, sunt cu cineva de foarte mult timp, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu, să fiu discretă. 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?