Ce face Jador în timpul pandemiei de coronavirus?

Autor: B.H.

Pandemia de coronavirus a reușit să schimbe complet stilul de viață al foarte multor persoane. Ce face Jador în această perioadă?

Interdicția de a ieși din casă îi face pe mulți să caute soluții pentru a nu se abate foarte mult de la activitățile cu care erau obișnuiți înainte de izbucnirea acestei crize.

Citeste si: Turcu si Ligi, impreuna in camera rosie! Ce au vorbit cei doi

Ce face Jador în timpul pandemiei de coronavirus?

Dacă la concerte a fost nevoit să renunțe, având în vedere că toate evenimentele artistice au fost interzise, există o activitate pe care Jador o face în continuare, în ciuda faptului că nu iese

din casă.

Cântărețul s-a adaptat și s-a apucat de sport acasă. Vrea să fie într-o formă fizică de invidiat și după ce trece pandemia de coronavirus, astfel că deși nu merge la sală, nu uită să facă mișcare cât mai des.

Citeste si: Ce declarații de dragoste și-au făcut Bogdan Mocanu și Andra Voloș? Au arătat tuturor cât de mult se iubesc

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Foarte important este să vă întrețineți corpul. Dacă nu puteți să mergeți la sală și să creșteți masa musculară, să nu vă îngrășați.", le-a spus Jador celor ce îi urmăresc activitatea în online.

Jador le-a arătat tuturor ce exerciții face acasă pentru a se menține în formă și cum s-a adaptat, astfel încât să evite acumularea kilogramelor în plus în această perioadă.

Citeste si: Jador, noi declarații despre Vulpița. Ce a spus artistul despre nouă vedetă de pe Youtube

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.