Ce face Jador în timpul pauzei medicale de la "Puterea dragostei": "Nu se mai întoarce în emisiune"

Autor: A.I.
Actualizat: 28 nov 2020, 01:50

Aflat într-o perioadă de pauză din cauze medicale de la "Puterea dragostei", Jador filmează de zor în ultima vreme și susține concerte.

Chiar în urmă cu o săptămână Jador a scos hitul "Mânzo", care a adunat deja 2,9 milioane de vizualizări pe YouTube.

"Nu se mai întoarce în emisiune", a susținut o concurentă de la "Puterea dragostei", existând mai multe voci în casă care sunt de părere că Jador nu va mai reveni în emisiune.

Câți bani câștigă, de fapt, la o cântare Jador

Prezența lui Jador la" Puterea dragostei" i-a mărit uluitor cota acestuia printre cântăreții de manele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador susține cântări atât în țară, cât și în străinătate, pentru românii din diaspora, iar concertele i-au umplut deja buzunarele cântărețului.

Jador susține, în medie, 12 cântări pe lună. Onorariul lui și al formației este de 4.000 de euro pentru un concert care durează o oră și jumătate. La aceste sume se adaugă banii pe care spectatorii îi aruncă la lăutari, iar aceste sume sunt și ele considerabile.

Numai din onorarii Jador încasează lunar circa 50.000 de euro, din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce își plătește instrumentiștii.

La veniturile lui Jador se adaugă și sumele pe care le încasează de pe YouTube, vlogul lui, dar mai ales piesele având vizualizări uluitoare.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!