Ce face, mai exact, Minerva la Banca Națională a României. Celebrul astrolog are un rol important în BNR

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 aug 2022, 15:58

Minerva, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi, s-a angajat la Banca Națională a României, în cadrul direcției de mentenanță BNR.

Celebrul astrolog Minerva, pe numele său real Gabriela Dima, a dezvăluit, în cadrul podcastului prezentat de Damian Draghici, că s-a angajat la Banca Națională a României, pe un post de execuție. Oficialii BNR au confirmat informația pentru HotNews și a fost preluată de FinancialIntelligence.

Celebrul astrolog Minerva s-a angajat la Banca Națională a României

„Numele meu real este Gabriela Dima. Sunt un Vărsător cu ascendentul în Capricorn și asta explică zilele mele de recluziune când stau și scriu, și citesc. Sunt fascinată de astrologie (…)La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast.

Fac astrologie de la 14 ani. Demersul meu către astrologie o să vi se pară ciudat.

Citeste si: Celebrul astrolog Minerva se retrage de pe sticlă, după ce s-a angajat la Banca Națională

Mama își făcea stagiatura la ORL. Aveam vreo cinci ani, când băiatul bulibașei de la Sântana a făcut un abces de planșeu și putea să moară.

(…) Mama a stat vreo trei zile să îl îngrijească. Soția bulibașei era în portul tradițional, cu codiţe roşii, cu bănuţi de argint, dar avea o pipă de argint cu un ciucure roşu. Pipa aceea m-a fascinat. Și o vedem că scoate ceva din sân și începea. Şi eu stăteam şi o priveam. Ce mi-a rămas în minte de la femeia aia: Fură, mamă, fură! Am avut o relaţie cu cărţile de tarot care a speriat pe foarte multă lume (…) Primisem de la bulibașă o pereche de cărți țigănești.
Am ținut la cărțile alea…. Demersul meu către ezoterie a început prin banalul citit în cărți”
, a declarat Minerva, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine este astrologul Minerva

Minerva, pe numele ei real Gabriela Dima, este un celebru astrolog din România.

Citeste si: Curs valutar BNR vineri, 12 august 2022. Euro și dolarul, din nou în scădere. Ce bănci oferă cel mai bun curs valutar astăzi

Gabriela Dima s-a născut în județul Hunedoara și are 64 de ani. Conform informațiilor din presă, astrologul Minerva a absolvit facultatea de Drept, Actorie și Psihologie.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?