Ce face Mellina cand nu este vazuta de catre Razboinicii de la Survivor Romania 2021!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 01:40
Romina o acuza pe Mellina ca fura mancare

Mellina, una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 a fost luata in vizor de foarte multi concurenti din cadrul competitiei, dar si de cei care au fost eliminati.

Mellina s-a dovedit a fi una din cele mai puternice concurente de la Survivor Romania 2021 in ciuda aprentei fragilitati. Mai mult, Razboinica a ajuns rapid in topul celor mai buni concurenti din competitie, insa nu si printre competitori deoarece Mellina nu este o concurenta prea placuta in randul multor concurenti eliminati de la Survivor Romania 2021 si unii dintre ei chiar din echipa in care au fost.

Romina, noi acuzatii la adresa Mellinei de la Razboinci

Citeste si: Bomba la Survivor Romania 2021. Mellina, indragostitia de Marius Craciun? "Statea asa aplecata in fata lui..."Marturisiri incredibile ale Rominei despre Razboinica

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea mai recenta concurenta eliminata din tabara Razboincilor a fost Romina care totodata este si cea mai noua care a intrat in competitie. Romina nu prea a vut deloc cuvinte bune la adresa Mellinei pe care o considera foarte falsa si mai mult foarte individualista fiind in stare sa ascunda mancarea de restul echipei si mancand totul de una singura. "M-am uitat si eu si cand am fost socata.

La inceput, in camp era asa foarte grijulie, zambitoare, sa ne acomodam. Eu am si spus ca m-am acomodat din primele zile. Da, au fost durerile acelea de sold de pe scandura, dar au trecut, doar ca pe parcurs a inceput sa isi arate fata. Eu m-am imprietenit mai mult cu concurentii noi, stateam mai mult cu Marius si Sindy. Stateam mai mult in prezenta lor, dar si cu ceilalti mai vechi.
Nu am avut nicio divergenta. Dar din ce am vazut, Mellina il placea pe Marius. Ma gandesc ca asta e. Eu il placeam ca amic. La ea era mai evident. Isi gasea sa faca genuflexiuni si se aseza in fata lui si se apleca asa in fata lui.

Mellina de la Survivor Romania 2021, acuzata ca nu imparte mancarea cu restul Razboincilor

Citeste si: Care este numele real al Mellinei de la Survivor Romania 2021. Mama Razboincei, detalii nestiute despre concurenta poate cea mai controversata din competitie

Erau si chestii legate de mancare care le facea Mellina. La inceput, se mai duceau in padure dupa crabi. Am mers cu ea, gasisem multi crabi, era o zi norocoasa, eu mancasem doi.

Ea i-a pus intr-o desaga. Au trecut cateva zile si credeam ca mai sunt crabi, dar ii mancase pe toti singura. Si-i gatea. Ea si i-a gatit pe toti singura. Fiecare isi gatea individual. Nu se gatea la grup. Se face focul, dar dupa aceea fiecare isi gatea singur."  

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.