Ce face Moldo în afara „Casei iubirii”! Sportul pe care îl practică concurentul în timpul său liber

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 iul 2024, 16:14

Moldo a dat de înțeles că îi place sportul

Sursa: Instagram moldo.robertt

Moldo, unul dintre concurenții emisiunii matrimoniale „Casa Iubirii” de la Kanal D, și-a surprins fanii recent printr-o postare pe Instastory, unde și-a arătat o altă latură a sa.

Moldo a postat o fotografie de pe terenul de tenis, însoțită de mesajul: „Astăzi se joacă puternic”. Această postare sugerează că, pe lângă participarea la show-ul de la Kanal D, tânărul este pasionat și de tenis, un sport care necesită nu doar aptitudini fizice, ci și ambiție și competitivitate.

Ce sport practică Moldo când nu filmează pentru „Casa iubirii”

În imaginea publicată pe rețelele sociale, concurentul de la „Casa iubirii” apare echipat complet pentru o sesiune de tenis. Mesajul său indică faptul că este pregătit pentru un joc intens, dar și faptul că este o fire competitivă și determinată, cel puțin în privința acestui sport.

Această pasiune pentru tenis, cunoscut drept unul dintre sporturile care dezvoltă disciplina, poate reflecta și o parte din personalitatea lui Moldo din emisiunea „Casa Iubirii”, unde este cunoscut pentru abordarea lui serioasă și atitudinea respectuoasă în interacțiunile cu ceilalți concurenți și cu prezentatoarea Andreea Mantea.

Citește și: Ce se întâmplă cu Moldo la o săptămână de când a intrat în „Casa iubirii”. Mesajul transmis de concurent: „Nu e chiar atât de ușor”

În plus, atracția față de sport sugerează că tânărul își menține un stil de viață activ și sănătos, un aspect important atât pentru bunăstarea fizică, cât și pentru cea mentală.

Tenisul, care este un sport ce necesită coordonare, rezistență și strategie, poate reflecta modul în care Moldo abordează provocările din viața sa personală.

Cum i se pare lui Moldo la „Casa iubirii”

Însă, ce știm în mod cert este faptul că, deși experiența în calitate de participant la „Casa iubirii” nu este una ușoară, Moldo a dovedit că poate face față unei zile întregi de filmări.

Chiar dacă este la început, iar lucrurile i se pot părea obositoare, concurentul este determinat să-și găsească jumătatea în cadrul emisiunii și să învețe ceva din participarea la acest show.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Tânărul a arătat acest lucru într-o filmare postată pe Instagram de către Patrick, săptămâna trecută, după o zi foarte încărcată.

Patrick: „După o zi de filmări rezistăm cu brio. Nu știu Moldo cât de bine rezistă, dar cred că e forță”.

Moldo: „Abia acum îmi dau și eu seama cât de obositor e. Nu e chiar atât de ușor”.

Patrick: „Dar e și frumos în același timp. Vă pupăm!”.

Citește și: Robi, reacție neașteptată după discuția dintre Virginia și Moldo din Camera Roșie! Ce spune tânărul despre cei doi concurenți din Casa iubirii 

De asemenea, Moldo pare să se fi integrat în colectivul de la „Casa iubirii”, întrucât atât prin diverse postări, cât și în episoadele difuzate la TV, concurentul a început să se apropie de unii dintre colegii săi.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!