Ce face Radu Drăgușin înainte de fiecare meci. Rutina strictă pe care o respectă fotbalistul: „Mai rar am emoții”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 iun 2024, 12:59

Radu Drăgușin este una din vedetele echipei naționale de fotbal a României

Sursa: Facebook

Radu Drăgușin este unul din jucătorii echipei naționale de fotbal a României și, de curând, joacă pe post de fundaș central la Tottenham în Premier League. Acesta a dezvăluit câteva dintre secretele sale înainte de meci.

România a reușit să egaleze meciul de aseară cu Slovacia și a urcat pe locul 1, pregătită acum de OPTIMI la EURO 2024. 

Cum se pregătește Radu Drăgușin înainte de meci

Radu Drăgușin, vedetă a meciului cu Ucraina și un jucător extrem de valoros pentru echipa națională, a mărturisit faptul că niciodată nu lasă emoțiile să îl copleșească și încearcă să se bazeze cât mai mult pe antrenamentul fizic.

Dacă acesta e bine pus la punct, atunci și starea psihică va fi la fel de bună pe teren.

„Mai rar am emoții înainte de un meci. Poate un meci cu o miză foarte mare sau ceva de genul, dar din punct de vedere mental, eu știu că trebuie să fac ceea ce știu, pentru că până la urmă, de asta joc la echipa la care joc sau sunt convocat la echipa națională. 

Acum este vorba doar de mici detalii pe care trebuie să le perfecționăm. Din punct de vedere fizic, este important să te antrenezi toată săptămâna pentru un meci la nivelul și intensitatea unui meci, pentru că dacă intri într-un meci nepregătit din punct de vedere fizic, poți să fii tu cât de pregătit mental, dacă picioarele nu te duc, degeaba,” a

spus acesta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

@dragusinraduofficial Fiecare meci de la Euro este dovada că toată munca mea a meritat. Determinarea și efortul depus mă aduc mai aproape de visul meu. 💪⚽️ #fy #HaiRomania #Euro2024 #Fotbal #Echipa #radudragusin #hardworkbeatstalent #dragusin #fyp #foryoupage #Romania #footballtiktok #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok ♬ sunet original- radudragusin

Ioana Stan și Radu Drăgușin, poveste de iubire de mai bine de 4 ani

În afară de familie, Radu Drăgușin este susținut și de iubita sa, Ioana Stan, o antreprenoare de succes în domeniul fashion și design, cunoscută pentru stilul său de viață luxos și activitatea intensă pe rețelele sociale. 

Citește și: Cu cine va juca România în optimi la EURO 2024: Marele meci va avea loc marți, 2 iulie 2024

Ioana s-a născut născută într-o familie de milionari. Părinții ei, antreprenori prosperi și dezvoltatori imobiliari de succes, i-au oferit o fundație solidă pentru a-și dezvolta pasiunile și cariera. Ioana studiază arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București și este implicată în proiecte de design și fashion.

Cei doi s-au mutat împreună la Londra, după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur și, nu de curând, în familia lor a apărut un nou membru: baby Kai, un cățeluș.

 

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.