Ce face si cum arata acum Nuran, mama vitrega din "Bahar"! Imagini de senzatie cu actrita care i-a impresionat pe telespectatori in serialul turcesc difuzat de Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 12:50

Daca o vezi acum pe Yesim Ceren Bozoglu nu o recunosti si nici nu-ti vine sa crezi ca ea a interpretat-o pe Nuran, mama vitrega cea rea a lui Bahar, din serialul cu acelasi nume, difuzat de Kanal D, la inceputul anului.

Nuran este unul din personajele principale negative din serial, mama vitrega a lui Bahar si cea naturala a lui Efsun. Femeia este una extrem de rea, avida de bani, uneltind tot felul de intrigi.


Rolul a fost extrem de dificil, iar interpretarea actritei Yesim Ceren Bozoglu i-a fascinat pe romani. Artista de 41 de ani a povestit, intr-un interviu pentru WOWbiz.ro ca s-a ingrasat 30 kg pentru rolul din film si a primit mai multe amenintari de la fani, care o urau pe Nuran pentru rautatea sa.


Dupa ce a terminat de filmat pentru serial, Nuran s-a apucat de slabit si a revenit, in ceva timp, la silueta de altatdata. Acum, este implicata in mai multe proiecte cinematografice si arata de…senzatie!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”