Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească în Canada. Campionul de box locuieșteîn străinătate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 sep 2023, 14:50

Leonard Doroftei a luat calea străinătății și s-a oprit tocmai în Canada

Sursa: Facebook

Greutățile din România nu ocolesc pe nimeni, motiv pentru care Leonard Doroftei a decis, în urma unor experiențe neplăcute, să se mute în Canada și să înceapă o viață nouă.

Leonard Doroftei a luat calea străinătății și s-a oprit tocmai în Canada, acolo unde a început o viață nouă. Marele sportiv are propria afacere, dar nu a renunțat la marea lui iubire, și anume, boxul.

De ce s-a mutat Leonard Doroftei, în Canada, alături de familie

Leonard Doroftei a plecat în urmă cu mai mulți ani, după ce, spune el, s-a simțit umilit de către autoritățile române, în repetate rânduri.

Acesta susține că a fost extrem de afectat în momentul în care era „considerat un cerșetor”, deși tot ceea ce făcea, făcea pe banii lui și nu a cerut bani niciodată nimănui. Chiar și așa, dragostea pe care o are pentru România nu l-a părăsit nici la atâția kilometri distanță, motiv pentru care nu crede că ar mai pleca din țară, dacă ar fi să revină pe plaiurile natale.

Chiar și așa, în Canada, trăiesc și alți români, motiv pentru care dorul de casă mai este, cât de cât, alinat, a declarat acesta, în cadrul unui interviu acordat pentru as.ro.

În Canada, Leonard Doroftei face ceea ce știe el cel mai bine: box. Acolo, acesta îi învață atât pe profesionișți, cât și pe amatori cum să practice box, în propria lui sală, iar lucrurile merg atât de bine, încât se extinde.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

În urmă cu puțin timp, Leonard Doroftei a urcat, pe contul lui de Facebook, mai multe fotografii în care apare muncind pe un șantier: „Lucrările continuă pentru noua sală de box”. Campionul muncește singur la visul său și munca de jos nu îl sperie.

În imagini de vede cum zugrăvește si construiește singur noua sală de box. 

Fie că este vorba să dea cu târnacopul sau cu burghiul, Leonard Doroftei nu se dă la o parte și face tot posibilul pentru a-și îndeplini visul cât mai repede. Mărturie stau și fotografiile de mai jos:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum se descurcă cei trei copii ai lui Leonard Doroftei

Leonard Doroftei are trei copii. Adrian, fiul cel mare, a dat lovitura în domeniul imobiliar, în timp ce Alex, fiul mai mic, se pregătște pentru a deveni inginer. Mai prejos nu se lasă nici Vanesa, fiica sportivului, care își dorește să ajungă medic.

Adrian Doroftei este și el extrem de mulțumit în ceea ce privește decizia pe care a luat-o în legătură cu mutarea în Canada.

Acesta a lucrat, prima dată, într-o companie foarte importantă din Canada, experiență ce, spune el, l-a determinat să își dorească să aibă propria afacere.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a posta pe rețelele de socializare prima fotografie fără mască! Cum arată Andrei fără obiectul care i-a ascuns identitatea în tot acest timp

Banii câștigați au fost investiți și, în patru ani, a avut o sumă suficient de mare cât să își permită să își deschidă afacerea pe care și-o dorea.

Adrian a plecat în Canada în anul 2016, după care, în anul 2019, au ajuns părinții lui și sora lui mai mică, după care din România a plecat și Alex