Ce face Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha în ultimul trimestru de sarcină! Iată la ce tehnici inedite de gimnastică a apelat Hande Soral pentru a avea o naștere ușoară!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mai 2022, 14:07
hande soral Foto(6)

Hande Soral, cea mai frumoasa viitoare mamica

Sursa: Instagram Hande Soral

Celebra Hande Soral așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului ei și a recurs la câteva tehnici uluitoare de gimnastică.

Superba Hande Soral se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 35 de ani, carismatică actrița a acumulat peste un deceniu de experiență în domeniul actoriei și se bucură în continuare de mare succes. În anul 2021 celebra actrița a făcut furori cu rolul Umit jucat în serialul fenomen Mă numesc Zuleyha, iar anul acesta frumoasă Hande Soral a fost cooptată într-un nou proiect de amploare, serialul Alef.

În prezent tânăra actrița s-a retras din lumina reflectoarelor deoarece urmează să devină mămică și se pregătește în acest sens.

Ce face Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha în ultimul trimestru de sarcina

Îndrăgita actrița Hande Soral dar și soțul ei, renumitul actor İsmail Demirci, care îi este alături din anul 2017, așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume fiul lor, Ali, pe care și l-au dorit enorm.

Cei doi viitori părinti vor sa își tina la piept micuțul cat mai curând si au început deja ultimele pregătiri. 

Hande Soral este absolventă a Facultății de Psihologie în cadrul Universității Bilgi din Istanbul, însă treptat a realizat că nu poate să renunțe la marele ei vis de a deveni actrița și atunci s-a orientat către domeniul actoriei în care s-a specializat rapid și în doar câțiva ani a reușit să atingă cele mai înalte culmi datorită talentului ei uriaș și a frumuseții ei răpitoare.

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la petrecerea de Baby Shower! Cum arată celebra Hande Soral cu doar o lună înainte de a aduce pe lume primul ei copil!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși în prezent se află în ultimul trimestru de sarcina și mai are puțin până va naște, Hande Soral arată uluitor de bine, deoarece nu s-a îngrășat pe durata sarcinii, păstrându-și silueta de invidiat.

Cu siguranță se numără printre cele mai frumoase viitoare mămici din rândul vedetelor din Turcia. Mai mult decât atât superbă actrița a recurs de ceva vreme la anumite tehnici și exerciții speciale de gimnastică pentru a o ajuta să nască mai ușor în cazul în care va primi undă verde din partea medicul pentru a naște natural.

Frumoasa Hande Soral a publicat de curând o imagine inedită pe contul ei de socializare în care apare în sala de gimnastică unde merge constant.

Cu doar câteva zile în urmă, actrița a realizat și o minunată ședință foto în care și-a făcut apariția în câteva rochițe elegante și în care a arată uluitor în ciuda faptului că are burtică de graviduță.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Hande Soral a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ümit! Ce anume a determinat-o să ia acea decizie!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.