Ce face Vlăduța Lupău atunci când trebuie să alăpteze și nu este acasă. Trucul la care orice mămică ar trebui să apeleze

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 iun 2023, 00:30

Vladuta Lupău, despre alăptat

Sursa: Instagram

Întrebată cum procedează cu alăptatul atunci când este plecată, Vlăduța Lupău le-a împărtăși urmăritoarelor ei procedura la care apelează pentru a menține laptele bun de consum până când ajunge acasă la bebelușul ei.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi din țară. Recent, artista a devenit mamă pentru prima dată, iar viața cu un bebeluș vine și cu multe responsabilități. Întrebată de urmăritoarele ei cum procedează cu alăptatul atunci când este plecată, vedeta le-a împărtășit trucul la care apelează atunci când are o zi aglomerată și nu poate sta lângă cel mic.

Ce face Vlăduța Lupău atunci când trebuie să alăpteze și este plecată

Vlăduța Lupău a devenit recent mămică pentru prima dată. Chiar dacă are un bebeluș de numai o lună acasă, artista încă merge la cântări și se ocupă de diferite treburi care nu merită amânare. Urmăritoarele ei au întreba-o cum procedează cu alăptatul atunci când este plecată, având în vedere că abia a născut.

Citeste si: Vlăduța Lupău, acuzată că a apelat la o mamă surogat! „Așa arată o femeie care naște” Iată cum a reacționat celebra artistă!

Interpreta le-a dezvăluit internautelor ei că atunci când merge la cântări i-a întotdeauna o ladă frigorifică cu ea pentru a păstra laptele bun de consum până când ajunge acasă la cel mic.

Însă există și situații în care nu are condiții de depozitare și astfel aruncă lapte. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”M-ați întrebat ce fac cu alăptatul când sunt plecată. La cântat am și ladă frigorifică în dubă ca să depozitez. Dar azi, pentru că nu am condiții de depozitare...se aruncă”, a scris Vlăduța Lupău pe story.

Citeste si: Cum arată noua casă a artistei Vlăduța Lupău! Iată primele imagini spectaculoase din locuința în care îndrăgita cântăreață se va muta împreună cu familia sa, înainte de botezul micuțului Iair!

Se pare că artista apelează la tot felul de artificii pentru a se împărți între viața de familie și cea profesională. Micuțul Iair a venit ca o mare bucurie în familia lor și le umple viața de fericire.

 


Episodul 31 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 8 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.