Ce făcea Damian Drăghici înainte să ajungă faimos. Artistul a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața lui: „Era vorba de supraviețuire”

Autor: Lavinia Medrea

Ce făcea Damian Drăghici înainte să ajungă faimos. Artistul a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața lui: „Era vorba de supraviețuire”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, Adiță a avut onoarea de a-l avea ca invitat pe Damian Drăghici, unul dintre cei mai apreciați artiști ai României, un zeu al naiului, care a vorbit despre perioada în care era tânăr, necunoscut și mult mai puțin bogat decât este acum.

Invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Damian Drăghici și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce făcea atunci când era tânăr și despre modul în care își câștiga existența.

Ce făcea Damian Drăghici ca să trăiască, înainte să fie faimos. Artistul a dezvăluit totul

Întrebat de Adiță ce făcea în Grecia în anul 1989, Damian Drăghici a povestit:

„Cerșeală. Am cântat cu instrumentul pe la mese. Lumea spunea «A, nu, nu cerșeai, cântai». Păi mă duceam cu instrumentul pe la masă și mă băgam în nasul omului în timp ce mânca, ca să pot să fac bani, cu puțin tupeu, că dacă ai puțin tupeu, iei bani, dacă n-ai tupeu, stai deoparte.(...) La început le cântam tot ce studiam eu, clasic sau folclor sau muzică populară, dar dup-aia m-am prins că trebuie să cânți exact ce prinde la oameni.

Era vorba de supraviețuire, aveam înăuntrul meu o ambiție... în câteva luni am început să învăț greaca foarte bine, mă făceam plăcut, făceam orice ca să mă descurc”
.

Citeste si: Damian Drăghici, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dezvăluiri inedite, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Mulți ani m-am simțit un cerșetor, și după ce n-am mai fost unul!”

Ca orice om, Damian Drăghici a avut momente de nesiguranță și de tristețe, tânăr fiind și neștiind încotro se îndreaptă destinul lui.

„De foarte multe ori. A fost foarte greu, faptul că nu aveam cum să înțeleg, la vârsta aia, pașii necesari pe care trebuia să-i urmez ca să ajung unde vreau să ajung în muzică. Altfel, ar fi fost mai ușor să-ți iei o mașină, să-ți iei nu știu ce, făcând alte nenorociri.

Dar nu aia era ideea, eu îmi propusesem ceva și ăla era idealul și visul meu”, a povestit Damian Drăghici, întrebat de Adiță dacă a avut momente când a plâns sau când s-a simțit singur. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care a fost cea mai mare dezamăgire a lui Damian Drăghici: „Am avut și eu depresii și anxietăți”

„Ai avut vreodată o mare dezamăgire în viață?”, a întrebat Adiță.

„Au fost momente când am avut și eu depresii și anxietăți, am avut și momente când nu am fost ok pentru că nu înțelegeam niște lucruri.

Credeam că lucrurile trebuie să se întâmple așa cum vreau eu pentru că te crezi tu în control și, de fapt, realitatea este că tu nu ești niciodată în control. Știu că pare ciudat ceea ce spun. 

Citeste si: Cine este, de fapt, Cristina Stroe iubita lui Damian Drăghici si ce vârstă are! Diferența uriașă dintre cei doi

Am un văr, avea 46 de ani, acum două luni s-a ridicat din pat, la două noaptea: «Dă-mi și mie să beau o gură de suc». A băut, și jos, infarct”, a mărturisit Damian Drăghici.

Cât despre trădările pe care le-a trăit, Damian Drăghici a răspuns:

„Depinde cât de personal iei asta cu trădarea. Poate să te frustreze, poți să înțelegi o lecție, sau să renunți, mamă, am fost trădat, s-a terminat și la revedere, viața mea s-a terminat, sau să fii trădat și să înveți o lecție. Să nu rămâi blocat în trădarea aia, nu înseamnă că dacă te-a trădat unul, te trădează toți”.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.