Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere

Autor: Bianca Vidoi
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet
Sursa: Facebook Brăila Orașul De La Dunăre

Au trecut trei zile de la momentul în care dentista din Brăila a fost găsită fără viață în cabinetul său stomatologic, iar ancheta stagnează.

În urmă cu trei zile, medicul stomatolog Marina Gavril din Brăila a fost găsit fără viață în propriul cabinet stomatologic, iar după peste 60 de ore, polițiștii și procurorii caută în continuare dovezi. Cazul pare tot mai greu de rezolvat din cauza lipsei camerelor de supraveghere din cabinet, dar și a sistemului de alarmă. Alături de aceste elemente cruciale ce lipsesc, anchetatorii au observat că victimei îi lipsește telefonul mobil.

Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet

Pistele pe care polițiștii și procurorii le au în cazul medicului stomatolog Marina Gavril din Brăila par să se înfunde. Lipsa camerelor de supraveghere și a sistemului de alarmă le îngreunează munca anchetatorilor, însă vecinii blocului încep să dezvăluie detalii despre ceea ce se întâmpla în cabinetul stomatologic din Brăila.

Acesta era singurul cabinet stomatologic din Brăila ce nu avea camere de supraveghere, iar vecinii blocului în care se afla cabinetul mărturisesc că doctorița se închidea cu pacienții în clinică.

Aceasta avea și un permis de portarmă și un pistol cu bile după ce aceasta, alături de soțul ei, au fost victimele unei spargeri. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Citește și: Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea

„În clipa în care comiți un omor nu iei banii din portofel și îl lași acolo, în condițiile în care acea clinică avea bunuri de mare valoare acolo, de zeci de mii de euro, ceea ce mă conduce la ideea că nu este vorba despre un jaf, ci doar despre o încercare a autorului de a-i trimite pe o pistă

falsă pe anchetatori”, a mai spus fostul inspector șef al IPJ Brăila.

Cercetarea cabinetului dentistei a fost reluată pentru a treia oară

Au trecut peste 60 de ore de la descoperirea macabră ce a avut loc în cabinetul stomatologic al medicului Marina Gavril din Brăila, iar anchetatorii au decis să cerceteze pentru a treia oară locul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al dentistei.

Fără camere de supraveghere, sistem de alarmă sau telefon mobil, anchetatorii au foarte puține piste pe care se pot baza în căutarea persoanei ce i-a luat viața dentistei din Brăila.

„Eu cred cu tărie că este vorba de o crimă cu premeditare, nicidecum despre un jaf. Având în vedere că s-a reluat cercetarea la fața locului de 3 ori, este o problemă. Asta înseamnă că fie probele au fost contaminate de prima oară, fie nu s-a găsit nimic sau, fiind acest blocaj total, se tot încearcă recercetarea, poate, poate apare ceva.

Din punctul meu de vedere, s-a greșit la fața locului de prima oară, nu cred că speța era foarte grea. A ‘transpirat’ informația că telefonul a dispărut și s-au dus în cap cu ancheta. Asta cred eu. Și acum toți se învârt în jurul cozii și se întrebă: ‘Ce mai facem?!’ Dar merg în orb, nu pe ceva clar”, a declarat Cătălin Chivu, fost inspector șef al IPJ Brăila, potrivit cancan.ro.

Telefonul este unul dintre cele mai importante elemente într-un astfel de caz, deoarece acesta poate arăta locația persoanei ce îl deține, mesajele acestuia și alte informații ce ăi pot ajuta pe anchetatori să găsească o nouă posibilă pistă. „Telefonul poate să îți ofere informații despre locația celui care îl are, despre mesajele pe care le-ai primit sau le-ai trimis, despre numere de telefon care au fost apelate sau pe care le-ai apelat și multe alte informații. Probabil că, la această oră, și este doar o supoziție, telefonul se află undeva pe fundul Dunării”, a mai dezvăluit Cătălin Chivu.

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!