Ce făcea Doruk din serialul „Totul pentru familia mea” înainte să devină actor. Onur Seyit Yaran, celebru în Turcia înainte să joace în seriale

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 13 sep 2023, 02:40

Actorul care îl interpretează pe Doruk în serialul „Totul pentru familia mea”

Sursa: instagram Onur Seyit Yaran

Onur Seyit Yaran este un actor talentat, din tânăra generație, însă înainte de a îmbrățișa această meserie, acesta avea o cu totul altă ocupație. Cum a devenit celebru Doruk din serialul „Totul pentru familia mea”?

Nu doar că este unul dintre cei mai talentați actori, ci este și în topul celor mai frumoși bărbați din Turcia. Onur Seyit Yaran, căci despre el este vorba, a luat contact cu lumina reflectoarelor înainte de a juca în serialele de televiziune. Ce făcea înainte să devină actor?

Cum a devenit cunoscut Onur Seyit Yaran? Iată ce meserie avea înainte de a-și începe cariera în actorie

Onur Seyit Yaran este cel care dă viață personajului Doruk în serialul „Totul pentru familia mea”. Este un actor carismatic, atent la detalii și foarte talentat, astfel că a reușit să ajungă la inimile fanilor serialelor turcești. Înainte de a apărea în diferite seriale și producții cinematografice, Onur Seyit Yaran avea o altă meserie. Mai exact, acesta lucra ca model, fiind considerat printre cei mai frumoși bărbați din Turcia.

În anul 2016, acesta a fost desemnat Cel mai bun model al Turciei, el fiind cel care a reprezentat Turcia în competiția Best Model of World. 

Onur Seyit Yaran s-a bucurat de succes ca model, având calități fizice care l-au ajutat să se facă remarcat în acest domeniu. Deși ar fi putut să își continue cariera de model și să accepte colaborări cu diferite case de modă sau branduri de succes, Onur Seyit Yaran și-a dorit să pornească pe un alt drum.

La un an de la momentul în care a fost desemnat Cel mai bun model al Turciei, Onur Seyit Yaran a decis să își facă debutul în industria divertismentului. 

Actorul care îl interpretează pe Doruk în serialul „Totul pentru familia mea” a debutat în anul 2017. La acel moment, Onur Seyit Yaran a primit un rol în serialul Kalk Gidelim. În anul 2019 a început un alt proiect cinematografic, fiind distribuit în serialul Vuslat, urmând ca în 2021 să înceapă filmările pentru serialul „Totul pentru familia mea”. 

Chiar dacă și-a făcut debutul în actorie de puțin timp, Onur Seyit Yaran a fost recompensat deja cu mai multe premii importante, fapt care l-a determinat să continue pe acest drum și să își construiască o carieră de succes.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Onur Seyit Yaran s-a născut pe 13 ianuarie 1996 în Istanbul, Turcia.

Are 26 de ani și a studiat la Haliç Üniversitesi. În paralel ia lecții de actorie, vorbește engleza și germana, iar în trecut s-a făcut remarcat și ca fotbalist. 

Citește și: Mazlum din serialul Totul pentru familia mea, surprins în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost fotografiat carismaticul actor, Kaan Sevi, dincolo de platourile de filmare!

Onur Seyit Yaran îl interpretează pe Doruk în serialul „Totul pentru familia mea”  

Onur Seyit Yaran face parte din distribuția serialului „Totul pentru familia mea”. În serialul turcesc difuzat la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00, actorul dă viață personajului Doruk, un tânăr care face parte dintr-o familie înstărită și care ajunge să se îndrăgostească de o tânără fără posibilități materiale.

Acesta este cel de-al treilea rol important din cariera de actor a lui Onur Seyit Yaran.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea a suferit cea mai dureroasă pierdere! „Îmi aduc aminte de tine cu dor în fiecare zi” Moartea fulgerătoare a celui mai iubit bărbat a marcat-o profund pe celebra actriță Fadik Sevin Atasoy

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.