Ce făcea femeia care a murit în ajunul Crăciunului înainte de accident. O mașină de poliție a lovit-o și a ucis-o

Author: Lavinia Medrea

O mașină de poliție a lovit-o și a ucis-o

Sursa: PixaBay

O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină de poliție în ajunul Crăciunului, în Liverpool.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului pe Sheil Road în Kensington, Liverpool, în jurul orei 20:10, aseară, 24 decembrie 2022, în urma unor informații privind o coliziune între un pieton și o mașină de poliție.

Ce făcea femeia care a murit într-un accident în ajunul Crăciunului

Poliția spune că o femeie în vârstă de 20 de ani a murit în urma incidentului. Rudele tinerei au fost informate cu privire la tragedie, a precizat poliția din Merseyside într-un comunicat.

Deși nu a avut loc încă o identificare oficială, Biroul Independent pentru Conduita Poliției (IOPC) a fost informat și a fost prezent la fața locului.

Citește și: Cum a reușit un autobuz să plonjeze într-un lac! Două persoane au murit în urma incidentului

Poliția din Merseyside îndeamnă acum pe oricine are informații cu privire la acest incident să se prezinte și să vorbească.

Pe lângă apelul pentru martori, orice persoană care deține imagini de la camerele de supraveghere și de la camerele de bord care ar putea ajuta ancheta ar trebui să contacteze ofițerii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Oamenii aflați la fața locului își amintesc că au văzut „o mulțime de polițiști” în jurul zonei, dar nu erau siguri de ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Accident grav în Giurgiu! O mașină a fost făcută praf după ce a căzut într-un șanț, iar trei persoane au ajuns la spital

Un martor a declarat: „Nu am văzut nimic: Este îngrozitor. Este ajunul Crăciunului. Orice ar fi, arată rău... Este sfâșietor”.

Traficul a fost intens restricționat în zonă

O altă persoană a declarat că ieșise în oraș când a văzut cordonul de protecție din jurul zonei accidentului. Aceasta a declarat că „se teme să se gândească la ce s-a întâmplat. Este atât de trist de văzut”.

Aseară, 24 decembrie, au fost raportate prezențe intense ale poliției în jurul locului accidentului, cu străzi laterale blocate și zeci de vehicule de poliție în interiorul cordonului.

Echipaje de pompieri se aflau, de asemenea, la fața locului, chiar înainte de barieră.

Locuitorii din zonă nu au putut circula noaptea trecută, deoarece li s-a spus că a avut loc un „incident al poliției”.