Ce făcea femeia care a murit incendiată în locuința ei înainte să se stingă din viață. Bătrâna era imobilizată la pat

Author: Lavinia Medrea

Bătrâna era imobilizată la pat

Sursa: Twitter Monitorul de Neamț și Roman

În Botoșani, o femeie în vârstă de 70 de ani a murit după ce un incendiu a izbucnit în locuința ei vineri. Bătrâna era imobilizată la pat și nu a putut face nimic pentru a se salva.

O femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoşani, s-a stins din viață într-un incendiu izbucnit vineri în locuința ei, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, citați de Digi24.

O femeie imobilizată la pat a murit incendiată în propria casă

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, vecinii au fost cei care au alertat existența focului. Echipajele au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva pe femeie, dar eforturile au fost în

zadar.

Citeste si: A murit Robbie Coltrane, actorul din Harry Potter, la 72 de ani. Actorul era cunoscut și pentru rolul său din celebra serie de filme James Bond

„Întrucât ştiau că proprietara nu poate ieşi afară, fiind cunoscută cu probleme locomotorii, au încercat să intre în casă, dar nu au reuşit. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Aceştia au constatat că ardea mocnit, cu degajări mari de fum, patul pe care era aşezată femeia”
, au declarat oficialii ISU, arată Agerpres.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urma cercetărilor, s-a stabilit că incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la o priză care era pusă în apropierea patului.

O femeie din Belgia a fost eutanasiată la cererea ei

O femeie de 23 de ani, care a supraviețuit unui atac terorist în adolescență, a murit după ce a ales să fie eutanasiată. Shanti De Corte era chinuită de depresie și sindromul de stres post-traumatic din cauza exploziei bombei la care a asistat pe când avea 17 ani.

Pe 22 martie 2016, în timp ce ea și colegii ei de școală se îndreptau spre zona de plecări a aeroportului belgian din Zaventem, în pregătirea unei vacanțe în Italia, o bombă ISIS a explodat.

Citeste si: A murit Mariana Nicolesco, una dintre cele mai mari soprane ale României! „Primadonna Assoluta” s-a stins la vârsta de 73 de ani

Deși Shanti a scăpat nevătămată fizic din explozie, din punct de vedere psihic a suferit în fiecare zi de atunci. Calvarul a lăsat-o schilodită din punct de vedere psihic, suferind prin frecvente atacuri de panică și crize de depresie.