Ce facea Mary pana sa ajunga la "Puterea dragostei". E experta! Acum e clar de ce o invidiaza toate fetele!

Autor: Raluca Vitu

Mary de la "Puterea dragostei" s-a acomodat la perfectie in show-ul matrimonial.

Tanara a intrat in casa iubirii pentru a-si gasi marea dragoste si este mai determinata ca niciodata sa nu iasa de acolo pana cand acest lucru nu se va intampla.

Mary este o persoana calma, impaciuitoare, care isi cunoaste limitele si sare mereu in ajutorul celorlalti atunci cand este nevoie. Toti cei care o urmaresc si o sustin stiu ca ea chiar merita sa isi gaseasca barbatul potrivit, care sa o completeze si sa o implineasca.

Ceea ce nu multi stiu despre Mary este ca tanara are ca hobby machiajul si are chiar si o diploma care certifica abilitatile ei si pasiunea pentru make-up profesional.

Pana sa intre in casa "Puterea dragostei", Mary a luat cursuri de machiaj si a obtinut diploma mult visata. Acum se explica de ce este mereu aranjata si arata impecabil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata diploma:

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.