Ce făcea Mellina când era la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit totul: „Dezbrăcată, în mare...”

Autor: Amalia Georgescu
Mellina, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Concurenții de la Survivor România 2021 sunt filmați în permanență, însă nu toate imaginile ajung să fie difuzate, astfel că sunt detalii pe care cei de acasă nu le știu. Ce făcea Mellina când se afla în competiție?

Competiția Survivor România 2021 reprezintă o provocare din toate punctele de vedere, iar dacă la început lucrurile par simple, pe parcurs situația se complică, iar mulți concurenți ajung să cedeze fie din punct de vedere fizic, fie psihic. Mellina a dezvăluit ce făcea atunci când se afla în competiție și voia să se relaxeze. 

Mellina, dezvăluiri despre experiența de la Survivor România 2021. Ce făcea când voia sa scape de tensiuni?

Momentele tensionate nu lipsesc de la Survivor România 2021 și nu de puține ori s-a întâmplat ca în cele două tabere să apară conflicte puternice. Concurenții au personalități diferite și, evident, păreri diferite, iar toate acestea favorizează apariția micilor certuri. 

Mellina a trăit toate aceste lucruri, iar acum, după ce a revenit în țară, fosta concurentă din echipa Războinicilor a dezvăluit un detaliu pe care foarte puține persoane îl știau despre ea.

Pentru a scăpa de tensiuni și a-și găsi liniștea, Războinica obișnuia să plece departe de restul colegilor și să înoate dezbărcată în mare. Fosta concurentă a făcut dezvăluirea pe instagram, într-un instastory, sfătuindu-i pe toți cei care au ocazia să facă acest lucru să nu ezite, având în vedere că senzația este unică.

„Nu știu dacă această informație a ieșit pe post, dar deseori obișnuiam să plec departe, departe pe plajă și să înot dezbrăcată în marea Caraibilor și este cea mai tare senzație de libertate.

Dacă aveți ocazia vă sfătuiesc să o faceți.”, a dezvăluit Mellina pe contul personal de instagram. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mellina, declarație neașteptată: „Da, am o relație cu Musty, recunosc!” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Survivor România 2021?

Dacă la începutul competiției Survivor România 2021 Mellina era foarte determinată să câștige marele premiu și își găsea de fiecare dată puterea necesară pentru a lupta până la capăt pe trasee și a aduce cât mai multe puncte, ulterior, tensiunile din echipă, dar și condițiile grele din Republica Dominicană și-au pus amprenta asupra ei.

Colegii au nominalizat-o spre eliminare și pentru că a primit puține voturi din partea publicului, Mellina a fost eliminată din competiție.

Războinica s-a întors acasă cu capul sus și a recunoscut că această competiție a ajutat-o să se redescopere, să învețe foarte multe lucruri și să privească viața într-un mod complet diferit. 

Citeste si: Mellina, adevarul despre ce se intampla la Survivor Romania 2021. De ce clacheaza unii concurenti si ajung sa fie eliminati

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.