Ce făcea pe ascuns Victor Socaciu pentru fiul lui din căsătoria cu Marina Almășan! Abia acum a ieșit la iveala detaliul neașteptat

Author: Alice Popescu

Victor Socaciu a murit in urma unor complicatii post Covid lansand familia indurerata.

Unul dintre membrii familiei lui Victor Socaciu care sufera cel mai mult este chiar Victoras Socaciu, fiul artistului pe care il are impreuna cu prezentatoarea TV, Marina Almasan. Surse apropiate familiei au dezvalui faptul ca demult lucrurile stateau foarte bine intre Victor Socaciu si fiul sau si ca isi platise toate datoriile fata de el, inclusiv pensia alimentara cu care ii ramase dator baiatului atunci cand Victoras Socaciu l-a dat in judecata pe tatal lui la 16 ani.

Citeste si: Înmormântarea lui Victor Socaciu s-a lăsat cu scandal. Fiul artistului i-ar fi fost interzis să participe. Prima reacție a Marinei Almășan

Ce nu se stia despre relatia lui Victor Socaciu cu fiul lui

De altfel, pare ca cei doi aveau o relatie frumoasa tata-fiu. Victoras a fost cel care si-a vizitat tatal in urma cu 2 luni la casa de la Cornu si a declarat ca l-a gasit foarte schimbat pe artist, fiind pe o panta descendenta cu sanatatea.

„Victor s-a întâlnit ultima oară cu tatăl său în urmă cu aproximativ două luni, la vila acestuia de la Cornu. Nu de puține ori îi dădea bani, fără să știe nimeni. Victor își iubea fiul."

Nu mai avea nicio restanța cu plata pensiei alimentare, pe care o achitase cu câțiva ani în urmă. Multe dintre mandate erau trimise, nu știu din ce motive, de pe numele soției sale”,

a declarat o sursa pentru playtech.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am vorbit cu el când era în spital și mi-a spus că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”, a declarat Vitoraș Socaciu.

Aceeasi sursa a mai declarat ca Victor Socaciu ar fi vrut sa se impace cu Marina Almasan, insa nu a facut-o din orgoliu.

Soția l-a ținut departe, în toți acești ani, de Victoraș, de teamă ca acesta să nu devină un pericol de împăcare cu mama sa.”  

Citeste si: Victoraș Socaciu, dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl sau, Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat când l-a vazut ultima oară

Ce a spus Marina Almasan despre relatia pe care a avut-o cu Victor Socaciu

„Eu fac parte din trecul lui, el din trecutul meu. Mi-a făcut cel mai mare dar, pe băiatul nostru. Prin băiatul meu va rămâne mereu parte din viața mea. Eu într-un fel mi-am plâns despărțirea de acum 10 ani, iar el a rămas pentru toată lumea același om, artist extrordinar, iar pentru mine e tatăl copilului meu”, a declarat prezentatoarea TV.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.