Ce făcea Pescobar în timp ce ANPC îi închidea restaurantul din Herăstrău „ A început nebunia, e absolut fenomenal”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 19 sep 2023, 17:06

Paul Nicolau, despre probleme pe care le are cu restaurantul din Herăstrău

Sursa: Instagram- Paul Nicolau

Marele Pescobar, probleme cu restaurantul din Herăstrău. Reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor au anunțat că au fost descoperite mai multe nereguli la restaurantul deținut de Pescobar în Herăstrău. În toată această perioadă, antreprenorul se distra la Milano.

Reprezentanții ANPC au acordat mai multe amenzi și ar fi închis locația intens promovată pe TikTok.

Pescobar se afla la Milano în timp ce inspectorii ANPC îi închideau restaurantul din Herăstrău

Departe de problemele din Capitală, antreprenorul Paul Nicolau, cunoscut ca „ Pescobar ”, se relaxează la Milano. Specialist în fructe de mare, acesta a avut ocazia de a gusta rețete gătite de unii dintre cei mai mari bucătari din Italia și de ce nu, de a le aplica și-n restaurantele sale.

Citește și: Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o Pescobar vreodată: ”Ea știa două cuvinte în engleză, eu două în rusă” Ce i s-a întâmplat antreprenorului în timp ce zbura către Moscova

Pescobar a mers într-un restaurant cu fructe de mare, de unde a comandat mai mult decât ar fi fost cazul. „Locul ăsta m-a făcut să comand de toate, ne-a spus „stop” ospătarul.

Am comandat extraordinar de mult, dar nu ai cum când șeful gătește în fața ta”
, a povestit afaceristul pe contul său de Instagram, în secțiunea Instastory.

Citește și: ”Cu amant de succes ajuți femeia” Paul Nicolau, dezvăluiri incendiare despre viața amoroasă

Acesta a rămas plăcut surprins de facilitățile din bucătărie, dar și de faptul că bucătarul a putut găti atâtea feluri de mâncare în același timp.

Deși a fost încântat de preparate, Pescobar a mărturisit faptul că stridiile lui sunt mai dulci, cele gustate la Milano fiind prea sărate pentru gustul lui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Inspectorii ANPC au descoperit mai multe nereguli la locația lui Pescobar din Herăstrău

Faptul că restaurantul lui Pescobar din Herăstrău ar fi fost închis, a creat vâlvă în mediul online.

În urma mai multor controale efectuate la restaurant, inspectorii ANPC ar fi acordat amenzi în valoare de 140.000 de lei.

Citește și: Lista alimentelor care pun în pericol sănătatea românilor! Iată ce trebuie să eviți atunci când mergi la cumpărături

Ultimul control ar fi avut loc pe data de 15 septembrie, atunci când unitatea a fost amendată cu suma de 25.000

de lei, au fost confiscate 560 de produse alimentare, iar restaurantul ar fi fost închis temporar până la remedierea problemelor.

Cu toate acestea, Pescobar susține că restaurantul său din Herăstrău este în continuare deschis și că nu s-a găsit mâncare stricată, toate problemele fiind remediate.

Citește și: Ce s-a ales de shaormeria lui Tzancă Uraganu, la nici un an de la deschidere. ANPC a pus lacăt pe local definitiv

" Nu este închis restaurantul din Herăstrău, este foarte deschis. Nu e nimic închis, nu s-a găsit mâncare stricată. La ANPC, fructele de mare trebuie să stea la -18 grade și ei când deschid frigiderul și le găsesc la -15 grade, atunci ți-au confiscat marfa. Exact așa s-a întâmplat și la mine.

Clienții pot veni la restaurant, în număr foarte mare! Pot să meargă, acestea sunt niște chestii care au venit din urmă, ei propun suspendarea și dacă refaci ce constată ei acolo, tu poți să deschizi și în trei ore, cinci ore după. Nu s-a întâmplat nimic", a declarat Pescobar, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pescobar (@pescobar.paulnicolau)

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.