Ce făcea șoferul unei mașini înainte să rupă parapetul și să plonjeze în gol pe autostrada București - Ploiești. Două persoane au murit pe loc

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 sep 2023, 00:45

Două persoane au murit pe loc

Sursa: ISU Prahova

Accident tragic pe autostrada București - Ploiești, la kilometrul 56! Un șofer care nu a ținut cont de limita de viteză a pierdut controlul mașinii, a rupt parapetul de pe marginea șoselei și a plonjat în gol cinci metri. Doi dintre pasageri au murit pe loc.

O tragedie a avut loc pe autostrada București- Ploiești, la kilometrul 56. Două persoane au murit după ce un șofer a ieșit de pe șosea prin parapet, căzând în gol cinci metri.

Ce făcea șoferul înainte să rupă parapetul și să plonjeze în gol

Șoferul autoturismului s-a grăbit și a pierdut controlul mașinii, astfel că a ajuns să rupă parapetul de pe marginea șoselei și să iasă de pe drum, căzând cinci metri în gol.

Citește și: Accident mortal la metrou, în a doua zi de Crăciun. Cine este bărbatul care a murit după ce a căzut pe șine, în staţia de Basarab

„În vehicul se aflau cinci persoane, dintre acestea două fiind încarcerate şi inconştiente. Din nefericire, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viaţa fiind declarate decedate de către medicul sosit la faţa locului.

Celelalte trei victime, conştiente, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe cu multiple leziuni”
, a declarat Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Un șofer de 41 de ani din Argeș a ajuns cu mașina în casa unei familii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O familie din Câmpulung s-a trezit cu o maşină în casă după ce un şofer în vârstă de 41 de ani, care se afla sub influența alcoolului, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat direct în casa lor.

Citește și: Neatenția unei șoferițe aproape a costat-o viața. O femeie a intrat într-un gard metalic pentru că se uita pe telefon în timpul mersului

În urma impactului puternic, unul dintre pereții casei au fost distruși. Din fericire, familia s-a ales doar cu o sperietură puternică și câteva pagube materiale, pe care șoferul va trebui să le plătească.

„Aproape de ora 01:00, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Câmpulung, strada Poet Grigore Alexandrescu, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în zidul unei case.

Din fericire, nu au fost identificate victime, la momentul respectiv nu erau persoane în încăpere”, a transmis ISU Argeș. 

În cauză, poliția a întocmit un dosar penal pe numele șoferului pentru conducerea sub influența alcoolului.