Ce făcea soțul Georgianei Lobonț în timp ce artista se afla pe patul de spital: „I-am trimis filmare cu mine”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 aug 2023, 09:40

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Sursa: Instagram- Georgiana Lobonț

Artista Georgiana Lobonț a anunțat în urmă cu câteva ore faptul că a pierdut sarcina. Alături de ea au fost cei doi copii, însă nu și soțul acesteia, pe care vedeta l-a ținut la curent prin filmări.

Rareș Ciciovan nu a fost alături de soția lui în momentul în care aceasta a primit teribila veste precum că sarcina s-a oprit din evoluție la șapte săptămâni. Cei doi copii ai artistei au fost prezenți pe durata întregii proceduri, fiind cei ce i-au dat putere să meargă mai departe.

Georgiana Lobonț a filmat totul pentru soțul ei

Artista a ajuns la consult și a încercat să filmeze totul pentru a împărtăși momentul și cu soțul ei.

Însă în loc de bătăile inimii, medicul a anunțat-o pe artistă că sarcina se oprise din evoluție la șapte săptămâni.

Citește și: Georgiana Lobonț a piedut sarcina! Momentele teribile prin care a trecut artista: „Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet”

În acel moment, Georgiana Lobonț a oprit instant filmarea, fiind în stare de șoc. Artista și-a anunțat soțul și a început procedeul de extracție al embrionului. 

Citește și: Georgiana Lobonț și-a recunoscut greșelile din trecut. Artista este însărcinată pentru a treia oară: „Riscam să pierdem tot”

Deși anesteziată, Georgiana Lobonț a filmat totul pentru a-și liniști soțul și pentru a vedea că totul este sub control. Soțul artistei a fost marele absent, fiindu-i imposibil să ajungă la timp pentru intervenție. „Voiam să filmez pentru a-i arăta și lui tati, dar a trebuit să-i dau o veste tristă.

I-am trimis lui Rareș filmare cu mine să vadă că sunt bine”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Artista a sărbătorit șapte ani de căsnicie

După intervenție, artista a mers acasă împreună cu copiii, iar perioada ce a urmat a fost una destul de grea.

Georgiana Lobonț a mărturisit faptul că nu a conștientizat ce se întâmplase cu ea.

Citește și: ” Ne-am mărit familia!” Însărcinată cu al treilea copil, Georgiana Lobonț a făcut anunțul care i-a bucurat pe fani

Chiar în ziua în care a aflat că a pierdut sarcina, Georgiana Lobonț a ieșit cu familia în oraș pentru a sărbători cei șapte ani de căsătorie cu Rareș Ciciovan, dar și ziua soacrei sale.

„Eram într-o stare de șoc și nu am conștientizat ce mi s-a întâmplat. Seara am ieșit cu familia pentru că am împlinit șapte ani de căsătorie și o sărbătoream și pe soacra mea”, a dezvăluit Georgiana Lobonț.

Artista a dezvăluit că cel mai greu i-a fost pe parcursul nopții și că nu a reușit să doarmă prea multe ore, însă încearcă să fie puternică pentru cei doi copii ai săi.

Citește și: „La un minut după ce am coborât de pe scenă”. Ce i s-a întâmplat Georgianei Lobonț după ce a terminat de cântat la un concert din Turceni! Cântăreața a evitat totul la secundă

Cei doi copii ai artistei i-au fost alături și au încurajat-o pe mămica lor: „Lasă mami, că și alte femei trec prin asta, o să fie bine. Bine că ne ai pe noi”, i-au spus cei doi copii.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?