Ce făcea Teo Trandafir de ziua ei când era împreună cu fostul soț. Multe femei nu ar fi de acord: „Știam că nu se gândește”

Autor: Diana Ghita

De ziua ei, Teo Trandafir a depănat amintiri

Sursa: Facebook Teo Trandafir

Duminică, 2 iunie, a fost ziua de naștere a lui Teo Trandafir, celebra prezentatoare de la Kanal D, iar cu această ocazie a fost în centrul atenției atât în cadrul mai multor emisiuni.

Teo Trandafir a fost sărbătorită atât la emisiunea „Follow us!”, pe care o prezintă împreună cu Ilinca Vandici, cât și la Radio Impuls, acolo unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere anul acesta, dar și în urmă cu mai mult timp.

Ce făcea Teo Trandafir de ziua ei când era împreună cu fostul soț 

Înainte de a povesti cum și-a petrecut aniversarea de 56 de ani, prezentatoarea TV a vrut să aducă în prim-plan o întâmplare comică, trăită cu unul din foștii ei soți de ziua de nume: „De Sfântul Nicolae am adus două cutii de bomboane, una pentru mine și una pentru el să mi-o dea mie, pentru că știam că nu se gândește”.

După ce a povestit acest episod din viața ei, Teo Trandafir a primit un apetisant tort cu glazură de fistic din partea echipei de la Radio Impuls, iar faptul că s-au

gândit să-i facă această surpriză a bucurat-o foarte mult pe vedetă.

Citește și: Cea mai mare frică a lui Teo Trandafir: „Ce fac dacă mi se întâmplă ceva?”. Vedetei îi este teamă ca fiica ei să rămână singură pe lume

Ulterior, în cadrul emisiunii radio, Teo a dezvăluit cum a decurs ziua ei de naștere. Aceasta a povestit că a petrecut împreună cu mai multe persoane apropiate, printre care s-au numărat mătușa și vărul ei, pe care a vrut să-l pună la o mare cheltuială: „Ne-am

dus să mâncăm. M-a întrebat văr-miu ce vreau și, ca să-l distrug, să-l ruinez, să-și facă C.A.R., i-am zis că vreau fructe de mare”. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Ce a primit Teo Trandafir din partea colegilor de la „Follow us!”

După ce s-a înfruptat din respectiva mâncare, prezentatoarea TV a avut o reacție alergică la scoici, din cauza cărora i s-a umflat buza de sus: „ Am făcut o alergie la scoici și am o buză de întâi intră ea într-o cameră și, după aia, vin și eu(...)   La scoici am simțit că mi se punea stupuș”.

Însă lui Teo Trandafir i-a trecut repede alergia, întrucât în ediția de marți, 4 iunie, a emisiunii „Follow us!” arăta impecabil. În cadrul show-ului, aceasta a fost surprinsă de Ilinca Vandici și ceilalți colegi cu un impresionant tort, cu o frumoasă orhidee, și cu o urare specială, prin care aceștia i-au transmis gânduri bune.

Citește și: Reacția lui Teo Trandafir când a auzit mărturiile surorii Mirelei Biftoi, femeia al cărei cadavru a fost găsit pe un câmp din Dâmbovița: „De ce...?”

„Să-ți dea Dumnezeu multe binecuvântări, fericire, împliniri(...) Te iubim și suntem binecuvântați să te avem în viața noastră”,  a spus Ilinca, în timp ce îi înmâna tortul sărbătoritei.

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!