Ce făcea Vlăduța Lupău în urmă cu 11 ani. Puțină lume o recunoaște: “Nu aveam bani”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 aug 2023, 00:45

Ce făcea Vlăduța Lupău în urmă cu 11 ani

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău le-a arătat urmăritorilor săi din mediul online ce făcea în urmă cu 11 ani, atunci când nu avea bani să-și facă toate plăcerile.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În ultima vreme, cântăreața a ținut primele pagini al tabloidelor, după ce în viața ei au avut loc mai multe evenimente importante, de la nașterea fiului său până la botezul micuțului. Pentru că Halloween-ul, sărbătoarea americană, a fost un subiect larg dezbătut în spațiul public în aceste zile, Vlăduța Lupău a ținută să le arate urmăritorilor săi cum se costuma pe vremea când nu avea bani să-și achiziționeze un costum.

Vlăduța Lupău și-a impresionat urmăritorii cu imagini vechi, de acum 11 ani

Vlăduța Lupău este o personalitate îndrăgită, mai ales în online, acolo unde este foarte activă și își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Pentru că în acest weekend s-au organizat petreceri monstruoase de Halloween la noi în țară, iar miliardarii lumii au ales să sărbătorească ziua morților în România, la Castelul lui Dracula, nici românii nu s-a lăsat mai prejos și au petrecut până în zori în

cluburile din toată țara.

Citeste si: Vlăduța Lupău, reacție acidă, după ce un internaut a tras-o la răspundere pentru numele pe care l-a ales pentru fiul ei: ”Cum îl vor striga copiii la școală”

Interpreta de muzică de petrecere a ținut să le arate și ea fanilor cum se costuma de Halloween pe vremea când nu era așa cunoscută și nu avea bani.

Artista a postat o imagine cu ea, însă puțini au fost cei care au recunoscut-o, căci era costumată în bărbat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Nu am avut bani de costum de Halloween, dar am avut bani de marker să-mi desenez o mustață...ce vremuri! #2011”, a

scris Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Imaginea este una extrem de amuzantă și nimeni nu se aștepta ca artista să fie așa deschisă și să arate fotografii din intimitatea ei. Poza este din 2011, de pe vreme când încă nu ajunsese pe culmile succesului.

Citeste si: Vlăduța Lupău a dezvăluit ce nume ar fi ales dacă năștea fetiță. Artista a spus totul pe o rețea de socializare: ”Mi-am dorit foarte mult”