Ce faci ca sa slabesti urgent? Iata de ce sunt in stare domnisoarele din zilele noastre

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

"Obrazul fin cu cheltuiala se tine", spune o vorba din popor! Stiti care ar fi opusul acestei zicale? Silueta fara niciun ban se tine!

Bine, e usor exagerat, insa nu foarte mult. Domnisoarele din zilele noastre fac eforturi supraomenesti pentru a arata precum "trase prin inel"! Iar metodele la care apeleaza seamana deseori cu un post negru prelungit.

Cine nu si-ar dori un trup ca al celebrei Beyonce? Insa vor, nu vor, reprezentantele sexului frumos trebuie sa recunoasca si crudul adevar: nu toate se poate lauda cu masurile perfecte ale manechinelor sau fotomodelelor care iau ochii prin clipurile si revistele de specialitate.



Dar cum ambitia e mare, cine spune ca domnisoarele nu au voie sa incerce? Cat ai bate din palme, mancarea devine o provocare similara cu o expeditie pe Everest.

Adio carnaciori, la revedere cartofi prajiti, ramas bun, friptura! Cand sunt in goana dupa trupul perfect, resursele femeilor sunt clar inepuizabile! Nimic nu le sta in cale!

"nu mai mananc si beau mai multa apa!", recunosc domnisoarele care viseaza la un corp perfect.
Cu asa un "meniu", probabil ca pana si pustnicii, cu ale lor posturi, ar fi invidiosi pe ambitia doamnelor noastre, care mai fac si sport, pe deasupra.

Cand mananci doar o frunza de salata sau "savurezi" doar un pahar cu apa, de unde sa mai aiba organismul resurse pentru o ora de sport ca la carte? "Apar hipoglicemiile, apar hipocalcemiile, anemiile, brusc si cu manifestari virulente, cu manifestari acute", avertizeaza medicii.
Si cum orice minune dureaza fix 3 zile, tot ceea ce se da jos prin infometare se va pune la loc inzecit!

Altfel spus, graba strica treaba! O dieta echilibrata, putin sport si foarte multa rabdare sunt singurele elemente care pot face minuni in adevaratul sens al cuvantului. E o "reteta" deja verificata!
##VIDEO118252##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta