Ce faci cand petreci ziua la piscina din curtea casei si din senin iti vin invitati nepoftiti? Iata despre ce musafiri este vorba

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 14:10

Ii lasi sa se balaceasca in voie, mai ales cand oaspetii sunt 5 pui de urs, impreuna cu mama lor. Imaginile sunt adorabile! Urmeaza o balaceala pe cinste!

Vizita neasteptata a familiei de ursi le-a dat planurile peste cap! Cele doua fetite, Sarah si Sophie, striga speriate la mama lor, in timp ce puii de urs isi fac de cap prin piscina cu jucariile lor. Mama fetelor, insa, profita de scena savuroasa si filmeaza familia de ursi in actiune. Ba chiar il atentioneaza si pe sotul sau, Tim, sa nu-i deranjeze.

Cine-ar fi zis ca cei 5 pui si mama lor iubesc atat de tare balaceala!Priviti-i pe pui cum stau pe marginea piscinei, in jurul mamei.

Doi dintre ei se joaca, altul se relaxeaza in apa, al patrulea nu se dezlipeste de ursoaica, iar al cincilea sta pe iarba.
Treptat, musafirii se destind si fiecare face ce-i place! Ursoaica profita de cateva momente de relaxare, iar cei mici se iau la tranta.

Cel mai jucaus pare ursuletul care se catara ca pe liane! Pesemne ca vrea sa ia temperatura apei cu labuta, de la distanta, sa nu riste o raceala.

Se roteste, ia pulsul si cu celalalt picior, cat sa fie sigur ca apa are temperatura potrivita! Si intra si el in balaceala familiei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Portia de balaceala este urmata de partea de distractie in leagan, topogan si  pe salteaua gonflabila.

Profita de tot ce le iese-n cale! Priviti-l pe acest ursulet cum trage cu dintii salteaua! Timp in care fratele sau alpinist testeaza topoganul. Oricum, topoganul este de departe atractia micutilor salbatici. Problema este ca se urca pe unde-ar trebui sa coboare!
Familia de ursi se distreaza mai bine ca-n padure. Nimic si nimeni nu-i deranjeaza.

Din fericire, batrana mama nu pateste nimic! Printr-o minune, ursoaica nu s-a electrocutat si fara sa-si dea seama de ce putea sa pateasca, se intoarce la balaceala cu puii ei.
Distractia ursoaicei si a celor cinci ursuleti a fost filmata din casa familiei, din localitatea Rockaway, New Jersey.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.