Ce faci in week-end? Toata tara petrece la concerte si festivaluri!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 03 oct 2020, 05:40

Se apropie weekendul, asa ca Ilinca Obadescu e pregatita sa ne spuna cum ne putem distra. A gasit de toate pentru toti!

Toata tara petrece in acest weekend. Cantaretii sunt deja in drum spre orasul dumneavostra, iar festivalurile si targurile mai au un pic si isi deschid portile. De-ar tine si vremea cu noi! Mi s-a stricat umbrela, tocmai cand se anunta ploaie in mai toata tara de vineri pana sambata. Noroc cu inventatorii, care ne-au adus in dar umbrela cu jet de aer.

De duminica, insa, soarele va fi stapan pe cer! Puteti lua o gura de aer curat fara nicio grija.

Dar sa vedem unde ne putem distra in acest weekend! Sambata si duminica se sarbatoreste micul! Bicarbonatul de sodium era gata sa ni-l rapeasca din farfurii. Bine ca ne-a sarit la vreme mustarul in fata Uniunii Europene si l-am salvat! Acum e produs traditional romanesc si poate sfarai in voie pe gratarele din Timisoara!

Fie ca le spuneti mici sau mititei, un lucru e cert, merg foarte bine cu o bere rece.

La asta s-au gandit si timisorenii, asa ca, tot in acest weekend, va invita si la OktoberFest! Daca berea nu e pe gustul dumneavoastra, am o alternativa- podgoriile de langa Oradea s-au pregatit de sarbatoare cu must si vin. De voie buna se ocupa Veta Biris si Aurel Tamas.

Toamna-i bogata in roade, asa ca in Oltenia e targ mare, plin de bunatati. Orasul Targu Jiu are sansa sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare oala cu sarmale.

Daca va pricepeti sa preparati zacusca sau placinte, puteti intra in competitie, organizatorii promit premii!

In Brasov, nici vorba de sarmale sau mititei. Se organizeaza un bazar multicultural, cu bunatati din Asia, America de Sud si Orientul Mijlociu. Nu vor lipsi nici produsele europene. Toata lumea vine sa-si insire marfa pe tarabele romanesti!

##VIDEO124713##

Vreti produse autohtone? Mergeti la Deva sau Arad! Harnicutele albine au muncit un an intreg sa ne dea noua miraculoasa miere.

La targul apicol puteti gasi, insa, si laptisor de matca sau propolis.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nici concertele nu lipsesc in acest weekend! Vineri, Adrian Sina si Lidia Buble canta la Oradea. Sambata, asa cum ne-a obisnuit, Vunk urca pe scena alaturi de o femeie frumoasa. Loredana, Andra si Antonia au pierdut trenul acesta, acum muza lui Cornel este Amna! In capitala, Proconsul ne va spune de unde vine ploaia rece de toamna.

Pentru cei carora petrecerea din weekend nu le e de ajuns, inceputul de saptamana vine cu un mare concert! Lara Fabian vine la Sala Palatului din Bucuresti. Daca sunteti iubitori de miscare in aer liber sau de vin romanesc, iata ce am aflat! La Urlati, in Prahova, sambata de dimineata Crosul Cramelor va asteapta la linia de start! Cursa e la alegere 7 sau 17 km.

Ideea saptamanii imi aminteste de filmele romanesti din seria BD.

Daca vreti sa va simtiti ca un star macar o seara, puteti merge la karaoke! Celor care au trac pe scena le recomand sa mearga la cinema. Saptamana aceasta este premiera filmului „Inainte sa adorm”. Nicole Kidman joaca rolul unei femei care sufera de o forma rara de amnezie. Intriga incepe cand isi aminteste franturi din trecut.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.