Ce faci in weekend? Ai intrat in febra promotiilor Black Friday sau te temi de ninsori? Uite cum te poti distra chiar si in aceste conditii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Pe 20 noiembrie sarbatorim Ziua Internationala a Filosofiei! Ne amintim, cu aceasta ocazie, de vorbele unui orator aflat, inca la putere: „Iarna nu-i ca vara!”

Vremea din acest weekend s-ar putea sa-i surprinda, insa, pe alesi, la fel de tare ca si vremurile in care traim! Vineri si sambata, in Muntenia si Moldova se anunta burnita! Duminica, norii se risipesc, dar, temperaturile vor trece cu greu de 4-5 grade!

Ati intrat si dumenavoastra deja in febra promotiilor de Black Friday? E cazul sa o faceti! Se da startul la reduceri! Fenomenul a innebunit tara-n lung si-n lat.

Pana si in piata gasesti oferte de nerefuzat! Intr-un mall din Cluj, se organizeaza un Black Friday, All inclusive! Zeci de magazine ofera mii de promotii! Si, ca distactia sa fie la maximum,Holograf va canta: „Ti-am dat reduceri mari cat inima mea” iar Connect-R: „Eu vinerea neagra nu dorm!”

In plus, puteti sa fiti norocosul castigator al unuia dintre cele 3 telefone de ultima generatie oferite de organizatori.
Tot la sfarsitul saptamanii se deschid si targuri cu mega discounturi! De exemplu, in capitala, puteti sa cumparati, de pe acum, daruri pentru Sfantul Nicolae si Craciun, la pret de chilipir!

La Sibiu, Piata Mare se imbraca in haine de sarbatoare! Timp de peste o luna, localnicii si turistii vor gasi o oferta variata de cadouri, dar si preparate delicioase: sarmale, carnaciori si vin fiert! Stefan Banica Jr.
canta in deschidere! Daca aveti copii, va dau un pont- cei mici pot invata multe, distrandu-se in Atelierul lui Mos Craciun! La Bucuresti, targul de nunti se transforma in raiul mireselor nehotarate.

##VIDEO127395##

Vineri, intre orele 12 si 16, isi pot gasi rochii la preturi accesibile. Atentie, insa, coada se va forma de la 9 dimineata! Piata Sfatului din Brasov gazduieste, in weekend, un bazar multicultural, in care trecatorii vor putea admira si cumpara la preturi promotionale obiecte si produse din 12 tari.
Eu, una, m-am saturat de atatea oferte! Incercati sa aveti grija de dumneavoastra si fara sa aruncati bani pe fereastra!

Nu totul costa, pe lumea aceasta. De ce sa platiti abonament la sala, cand aveti posibilitatea sa lucrati la aparatele de fitness din parcuri? Daca nu v-ati trezit suficient de bine dupa o ora de miscare, iata cum si unde va puteti bea cafeaua gratis.

Vreti sa gustati si altceva bun, fara sa platiti? Faceti o vizita la supermarket! In goana lor dupa clienti, comerciantii ne imbie cu bunatati de toate felurile, de la iaurt, branza topita,
biscuiti si pana la mezeluri. Aveti un drum urgent de facut, dar nu aveti bani?

Desi pare greu de imaginat, un bucurestean a initiat un serviciu de taximetrie, unic in Romania! Vi s-a facut frig? Va puteti incalzi intr-o sala de cinema la un film cu atragatorul Hugh Grant! Comedia romantica in care joaca ne aminteste ca viata ne ofera inca o sansa daca spunem: „Punct si de la capat”.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.