CE FACI IN WEEKEND? Cum poti transforma ziua de 8 Martie in sarbatoarea anului!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Nici un barbat nu poate sti ce este in mintea unei femei. Dar, domnilor, puteti intui! Cu putina imaginatie puteti transforma ziua de 8 Martie in sarbatoarea anului.

Toata tara petrece in acest weekend, doar e 8 Martie! Cantaretii sunt, deja, in drum spre orasul dumneavostra, iar festivalurile si targurile isi deschid, in curand, portile. Tot barbatii sunt mai norocosi, chiar si de Ziua Femeii. La Paltinis, e mare concurs in acest weekend. Fete din toate colturile tarii isi pun schiurile in picioare sau urca pe sanii, dar isi lasa costumele acasa! E Miss Bikini pe partie! Daca inca nu v-am convins sa mergeti, vi le prezint pe domnisoarele care vor sa dea pantofii cu toc pe clapari.

Doamnele si domnisoarele au si ele ce admira. Au intalnire cu vestitorii primaverii. Stiti la cine ma refer? Pai, mai nou, barbatii dezbracati au inlocuit ghioceii. Cum apar, iti dai seama ca a venit primavara. Iata ce show impresionant ne-au pregatit anul acesta!

Avem si alte obiceiuri la inceput de martie? Sper ca n-ati uitat de cele 40 de pahare? Ar fi si pacat sa nu cinstiti traditia.

Weekendul acesta puteti merge in Piata Obor din capitala. E un balci ca pe vremuri, cu 10.000 de mucenici si mii de pahare de vin si tuica pe alese!

##VIDEO133885##

Daca barbatii vor fi ocupati sa cinsteasca pentru mucenici, dumneavoastra, doamnelor si domnisoarelor, va puteti face singure un cadou- o zi de rasfat la spa. Unii cu mucenicii, altii cu Baba Dochia! La Brasov este Targul Babelor de martie.

Peste 60 de bunicute vor vinde obiecte facute de mainile lor dibace.

Vreti sa-i faceti o surpriza mamei? Cumparati 2 bilete la spectacolele saptamanii. Stefan Banica sustine 2 concerte extraordinare, dedicate femeii, sambata si duminica. Vreti sa luati parte la surpriza pe care Tavi Clonda o sa i-o faca Gabrielei? Aflati ce trebuie sa faceti!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Daca aveti chef de cinema, acesta-i filmul pe care trebuie sa-l vedeti! „Ispita”- un thriller de exceptie care arata ce se intampla cand fanteziile sexuale

se transforma in cosmar! Weekend placut!

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.