Ce faci in weekend? Iata cateva variante de a te distra la maxim!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 00:40

Ati alergat toata saptamana mai ceva ca Gabi Szabo? Serviciu, cumparaturi si sute de probleme de rezolvat?

Gata! De maine, calvarul ia sfarsit! In cateva momente veti sti ce faceti in weekend! Ii vin de hac si prognozei meteo pentru dumneavoastra. Va avertizez ca nu aveti ce cauta la mare fara crema de protectie! Se anunta zile perfecte, de vis pentru skyjet, volei pe plaja sau kyting!

In Moldova, norii sunt tocmai buni sa faca umbra cand puneti de un gratar. In schimb, ploaia vrea sa le strice tot cheful celor din nordul si centrul tarii.

Sfatul meu- daca veti fi acolo, echipati-va cu umbrele si multa voie buna! Si uite asa, cu un gand pozitiv, poate pe cer apar si ceva raze de soare.

Evenimentul saptamanii, mai in gluma, mai in serios, este Festivalul international de fanfara si majorete. Imaginati-va: majorete care de care mai sexy si muzica de fanfara! Pe asta chiar n-am mai vazut-o! Se intampla in acest weekend, la Pitesti.

Evele vor defila prin centrul orasului, in fustite scurte si camasute albe, prinse la brau. Doamnelor, atentie mare! Daca sotul va spune ca pleaca la bere cu baietii, sunt sanse sa-l gasiti pe-acolo.

Daca zgomotul de fanfara nu va atrage, dati fuga la cinema! Gasim si aici fete frumoase si celebre. Iar pentru doamne, barbati viteji cum altii nu-s! In acest weekend, pe marile ecrane, apare noul film din seria Sin City, in care Bruce Willis joaca alaturi de senzuala si tulburatoarea Eva Green.

Pe scurt, e cam asa: Ea l-a tradat. El planuieste razbunarea. Unde mai pui ca in film apare Jesica Alba, mai senzuala ca niciodata.

Pe urmatorul film va recomand sa-l urmariti dansand. Cu siguranta „Step Up" "Dansul Dragostei” nu va va tine tintuiti de scaune. Ascultati ritmul si uitati de inhibitii! Transformati sala de cinema in discoteca! Va mai aduceti aminte de testoasele ninja? Simpaticele broscute joaca din nou in filme.

Doar ca, acum, sunt acum de-a dreptul uriase, inteligente si, mai cu seama, diabolice. In plus, pentru a urca temperatura in sala de cinema, producatorii au mai pregatit o supriza. Megan Fox apare si ea in film, in ipostaze sexy si provocatoare.

In acest sfarsit de saptamana, malul marii o sa rasune de concerte. Vineri noapte, nimeni nu doarme la Mamaia. E lege! Pai cum sa dormi cand BUG Mafia canta in Clubul Princess, iar intrarea este libera? Tot la Mamaia, la hotel Vega, va asteapta 2 nopti de neuitat.

Maine canta Proconsul, iar sambata Taxi va unge inimile indragostitilor cu melodii de dragoste. Locurile sunt limitate. Deci, daca vreti sa-i vedeti, ar cam fi timpul sa va faceti rezervare.

##VIDEO120162##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Turneul Mix Music continua si weekend-ul acesta.

La Saturn. Cei care fug de Mamaia pot dansa si canta aici alaturi de Andreea Balan, What's Up, Nicole Cherry, Keo si Mateo. In schimb, daca vreti sa va dati intalnire cu Directia 5 va trebui sa va duceti sambata in Rasnov sau duminica in Techirgiol. Sau, daca sunteti rapizi, puteti sa ii vedeti in ambele orase.

Unul din cele mai frumoase sate ale Romaniei, Rasinari, va intampina, in acest weekend, cu branza si tuica. E festival! Deci se mananca, se canta si se danseaza. Cum la Sibiu se zice ca e cea mai buna branza din tara, pregatiti-va de-o cheltuiala serioasa!

In Timisoara e intrarea libera la Opera! Intre 22 si 31 august dati o fuga pana in Parcul Rozelor din centrul orasului. Si o sa auziti opere celebre precum Nabucco. Credeati ca numai Banatul e fruntea? Capitala vine cu o contraoferta. In centrul vechi se striga Lie Ciocarlie! Ansamblul care poarta acest nume promite un show de senzatie, ce va incinge piatra cubica de la atatea batai din picioare.

Daca nu va arde de dans si chiuieli, va propunem sa vedeti cladirile vechi ale Bucurestiului. Exista un proiect, „Cu bastonul prin Bucuresti”. Practic, pana pe 7 septembrie, puteti prinde unul dintre cele 14 tururi ale capitalei. Cu ghid si gratuit. Se merge cam 2 km, in fiecare sambata, de la ora 11 sau duminica, de la 6 dupa-amiaza. Punctul de pornire va fi, intotdeauna, Ateneul Roman.

Ideea saptamanii! Daca nu va incanta nici ritmurile ansambului Lie Ciocarlie si nici miscarile din posterior ale dansatoarelor Andreei Balan, atunci e clar! Aveti nevoie de o doza serioasa de adrenalina! Am leac si pentru asta! Va recomand un dans pe apa! Pe malul Lacului Mogosoaia se face wakeboarding in fiecare zi. 10 minute costa cam 60 lei. Senzatiile sunt insa nepretuite!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.