Ce faci in weekend? Iata cum te poti distra la sfarsit de saptamana

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

V-ati lustruit ghetutele? Mai e un pic si ne viziteaza Mos Nicolae! Asta daca nu cumva vremea rea il va impiedica sa ajunga!

In Muntenia, Oltenia si Dobrogea, pana duminica se mai incalzeste. In schimb, in Moldova, Ardeal si la munte, temperaturile mai scad cateva grade, iar stratul de zapada creste.

Vreti sa jucati dumneavoastra rolul Mosului care aduce cadouri? Trebuie sa stiti ca nu este o misiune imposibila sa-i multumiti pe cei mici daca sunteti in locul potrivit! Iata unde gasiti daruri pentru ghetutele picilor, dar si ale celor dragi!

In capitala, 100 de casute pline ochi va astepta in Piata Universitati.

Aici, puteti imbina utilul cu placutul. Cumparati cadouri inedite, dar aveti timp sa gustati si din toate bunatatile: cozonaci, turta dulce, placinte aburinde si vin fiert.

Si la Constanta s-a deschis un Targ de Craciun. Ce minuni puteti gasi aici! Vreti sa cumparati un cadou traditional? Atunci trebuie sa ajungeti la Muzeul Taranului Roman. Veti gasi de toate- de la opinci, cosuri de nuiele, blide, ibrice, genti pana la placinte, cozonaci, tuica sau vin!  
Daca, insa, preferati luxul, in capitala, se organizeaza un targ exclusivist de 5 stele.


Nu doar copiii sunt innebuniti dupa dulciuri; statisticile spun ca 46% dintre adulti le considera o placere. Atat de mare incat in Romania peste 50.000 de tone sunt vandute anual. Acestea find spuse, cu siguranta nu veti da gres daca veti cumpara ceva bun de la targul de dulciuri de la Sala Palatului!

Ce-ar mai putea Mos Nicolae sa ne aduca? Cred ca a auzit si el de concertul anului din Romania.
Indila, cantareata care a cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse”, canta, in premiera, la Bucuresti pe 7 decembrie!

Daca e decembrie inseamna ca Stefan Hrusca e in tara! Artistul tocmai a sosit de pe meleaguri indepartate si incepe sa colinde prin Romania! Avem ler, ce ne mai lipseste? A, sa impodobim bradul de Craciun… si cine o face mai bine decat Fuego? Indragitul cantaret porneste din nou la colindat cu al sau turneu de colinde.
Duminica este la Drobeta Turnu Severin.

Vineri seara, faceti-le o surpriza copiilor! Indragitii Zurlii dau petrecere de Craciun la Cluj! Salina Turda v-a pregatit o surpriza! Vineri e intrarea libera la bazinul de inot pentru copiii si tinerii pana in 18 ani!

Vreti mai multa adrenalina? Pregatirile sunt in toi pe partile de la munte! Instalatiile de zapada functioneaza la foc continuu, asa ca distractia va fi garantata! Stratul de omot e numai bun pentru o tura cu schiurile sau cu placa.


Pentru bucuresteni, a venit muntele la ei. In nordul capitalei s-a deschis prima partie acoperita de ski cu o lungime de 32 de metri. Nu v-ati gasit inca perechea si va e teama ca veti petrece sarbatorile singuri? Lucrurile se pot schimba daca mergeti la Oradea, duminica seara. Acolo aveti sansa sa va intalniti marea iubire!

Cu prietenii sau cu iubita, ce-i mai frumos decat o seara petrecuta la cinema? In acest weekend, puteti merge la filmul „Sefi de cosmar 2”.
O comedie savuroasa, piperata de aparitiile atragatoarei Jenifer Aniston! Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare, va urez weekend placut!
##VIDEO128370##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.