CE FACI IN WEEKEND? Ilinca Obadescu iti spune ce trebuie sa faci ca sa ai timp pentru toate in asteptarea Invierii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Sunteti superstitiosi? Atunci weekendul acesta trebuie sa aveti mare grija. Obiceiurile de Paste sunt nenumarate, in continuare veti afla ce trebuie sa faceti ca sa aveti noroc si sa va mearga bine tot anul.

Traditia populara spune ca, in noaptea de Inviere, trebuie sa ne imbracam cu haine noi, pentru a avea un an imbelsugat. Stilistul Maria Andrei ne invata ce sa purtam.

"Daca avem o cina cu prietenii sau cu familia ar trebui sa avem o tinuta care sa ne puna in evidenta silueta. Verdele este la moda anul acesta si este alegerea potrivita pentru Paste", a declarat Maria.

Daca sfaturile stilistilui v-au dat de gandit si va programati o sesiune de cumparaturi la mall, cu siguranta nu o sa mai aveti timp sa faceti treaba prin bucatarie. Nu-i nimic, am gasit solutia de a impaca capra cu varza si drobul de miel cu o coafura perfecta: firmele de catering, care vor onora comenzi pana sambata.

Daca aveti talente de maestru bucatar ar fi pacat sa nu gatiti macar o bucatica de miel.

Nu de alta, dar mirosul din cuptor ii va face pe toti din casa sa intre in atmosfera sarbatorilor Pascale. Marcel Pavel ne-a impartasit reteta lui secreta pentru friptura de miel.

Preparatele specifice acestei sarbatori nu ar avea niciun farmec daca nu ar fi prezentate invitatilor intr-un mod deosebit. Alegeti flori naturale pentru a inveseli masa in zilele de Pasti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vreti

sa va petreceti sarbatorile departe de Romania, intr-un loc sfant? Agentiile de turism au oferte last minute pentru o mini-vacanta in apropierea muntelui Athos, dar si la Vatican sau in Israel.

Mare atentie in acest weekend, e sarbatoare si pentru cei care lucreaza in magazine. Cum din bucataria unei gospodine mereu lipseste cate ceva, am aflat pentru dumneavoastra programul de sarbatori al hipermarketurilor.

Acestea au fost recomadarile mele numai bune sa va mearga la suflet.

Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare va doresc paste fericit alaturi de cei dragi!

##VIDEO135984##

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.