Ce faci in weekend? In acest sfarsit de saptamana ii sarbatorim pe sfintii Mihail si Gavril!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

In popor, se spune ca cei care lucreaza in aceasta zi se vor chinui inainte de moarte.

Asa ca, haideti sa tinem cont de superstitie si sa-i sarbatorim 3 zile si 3 nopti pe Mihai, Mihaita, Mihaela, Gabi si Gabriela! La multi ani, sa ne traiti! Vreti sa va plimbati cu bicicleta, sa faceti un gratar sau sa mergem in drumetii? Le puteti face pe toate! Vor fi ceva nori pe cer, dar, temperaturile vor depasi 20 de grade, in Ardeal. Sa vedem unde putem petrece la sfarsit de saptamana!

Nu degeaba lunii noiembrie i se mai spune si Vinar! Este vremea in care fierbe mustul, motiv de mare petrecere la Timisoara! Banatenii vor avea pare

de concerte de muzica populara, dar si de preparate culinare din cele mai gustoase stropite din belsug cu vinuri din podgorii renumite! Si in Transilvania, la Brasov, puteti degusta si cumpara la preturi de producator cele mai bune vinuri! Si cu ce se asociaza cel mai bine aceasta licoare?

Bineinteles, cu cea mai buna ciocolata, branzeturi fine si mezeluri de top! Nu ezitati sa treceti pragul festivalului etnocultural din capitala! Timp de trei zile, muzica, voia buna si mancarurile preferate ale romanilor, vor transforma Piata George Enescu intr-un punct de distractie! Produse din carne vor sfarai pe gratar, in

timp ce, alte maini pricepute, vor pregati traditionalul bulz ciobanesc.

Nu vor lipsi nici placintele dobrogene sau poalele-n brau moldovenesti. Aveti dulapurile ticsite de haine pe care nu le mai purtati? In capitala este locul ideal unde puteti sa va scoateti la lumina haine, pantofi si accesorii care nu va mai vin sau de care pur si simplu v-ati plictisit.Weekendul aduce concerte in toata tara. Vineri, Voltaj canta in Ramnicu Valcea.



##VIDEO126401##

Moldoveanul Pavel Stratan isi ia „giaca di piele” si vine in capitala, pe scena de la cinema Patria. Vunk bate tara in lung! Face show, vineri, in Bucuresti si, duminica, in Baia Mare! Vreti mai mult zgomot? Mergeti Romexpo sa-l vedeti pe faimosul Dj Armin Van Buuren!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vineri seara, e Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Daca dupa o saptamana de munca sunteti stresati si nervosi, am eu remediul! Terapie prin kickboxing! Imagineaza-ti ca sacul e seful care e mereu nemultumit! Luni, cu siguranta ii veti zambi.

Preferati sa va relaxati in sala de cinema? Saptamana aceasta este premiera filmului „Barbati misto”. Eh, nu prea mai sunt ei eroi cand se trezesc dezbracati in tinta gloatelor. Acestea au fost recomandarile mele, numai bune ca sa va mearga la suflet.

Sunt Ilinca Obadescu, ne vedem saptamana viitoare. Pana atunci, weekend placut!

 

 

Taguri: