CE FACI IN WEEKEND? Propuneri inedite pentru un cadou cu dichis de 1 Martie 

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

"Ce faci in weekend", o rubrica plina de propuneri nastrusnice! Drept cadou de Martisor, daruieste-i, plin de dor, ori cadori cu dichis, ori o noapte ca in vis.

A venit primavara, asadar e momentul sa inceapa petrecerea! Si cum putem sa intampinam mai frumos noul anotimp daca nu prin sarbatoarea martisorului! Nu ratati rubrica de astazi, va dau cateva idei ingenioase pentru un weekend de neuitat!

Traditia spune ca de 1 Martie toti barbatii daruiesc martisoare. Cu siguranta, multora acest obicei le da mari batai de cap. Daca inca nu stiti ce sa cumparati, mergeti la targurile de primavara! Eu am fost la Muzeul Taranului Roman si iata ce-am gasit!

Daca nu vreti sa le cumparati, ati putea sa le faceti acasa.

Pare destul usor. Si parca orice lucru e mai frumos daca este facut din tot sufletul. Ce-ar putea bucura mai mult o mama? Nu cumva un martisor facut chiar de copilul ei? Tot nu stiti ce sa-i luati de Martisor? Mariana Cojocaru va invata ce le place doamnelor si domnisoarelor in functie de zodie!

Dupa cat am crosetat, am impletit si am umblat dupa daruri, meritam o pauza! Am descoperit un loc in capitala unde mancarea e delicioasa.

Vi-l recomand cu incredere daca n-aveti probleme cu silueta. Nu de alta, dar, specialitatea casei este hamburgerul.

##VIDEO133248##

Cu burta plina, alta e viata. Acum, ca am mai prins puteri, putem pleca din nou dupa cadouri. Nu ar fi frumos sa-i faceti persoanei indragite o surpriza: pufoasa si cu patru labute? Totul e sa verificati daca isi doreste un asemenea prieten si are timp sa se ocupe de el.

Altfel, pare cadoul perfect! Nici macar nu trebuie sa depuneti prea mult efort. Mergeti weekendul acesta la targul de animale de la Romexpo!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hmm, mi-a mai venit o idee! Nu ar fi frumos ca in loc de binecunoscutul martisor sa legati cu snurul rosu-alb un bilet la

concertul lui Toto Cutugno? Italianul canta alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti vineri seara la Sala Palatului! Nemuritoare sunt melodiile lui Toto Cutugno, dar, nu uitati ca si noi avem cantece vechi si frumoase! Daca va place si dumneavoastra noua versiune a melodiei „Nu plange Anna!”, mergeti la concertul Addei de sambata.

Daca vreti sa mergeti la cinema weekendul acesta, nu trebuie sa o ratati pe Jennifer Lopez in filmul „Baiatul din vecini”! Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem saptamana viitoare.

Weekend placut!