CE FACI IN WEEKEND? Sfarsitul acesta de saptamana e dedicat gurmanzilor. Unde va puteti ospata pe cinste, aflati chiar acum!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 13:16

A venit toamna, pana se mai fermenteaza mustul va invit la un festival cu bere si multa voie buna! Oare cate butoaie din licoarea bahica vor curge?

Si-n capitala e mare petrecere! Impatimiti ai mancarilor gustoase romanesti si ai distractiei, haideti la Festivalul Usturoiului!
Sinaia tuturor anotimpurilor se sarbatoreste in acest weekend. Soferii au interzis prin centrul orasului. In schimb, e liber la mancare pe saturate si spectacole pe gratis.

Dupa ce Sibiul a fost capitala europena culturala, acum se pregateste sa devina capitala gastronomica. Ardelenii se grabesc si organizeaza de pe acum un festin culinar ca la carte!

In Timisoara, mii de jucarii vor fi lansate la apa de pe Podul Tineretii.

Castiga posesorul celei mai rapide ratuste! Nu stim cum schimba pasarile de plastic viteza, dar distractia este garantata!

Si in Craiova se defileaza. Papusile ocupa strazile oltenilor si isi spun povestea intr-un festival! Domnisoarelor, va dau un sfat. Faceti-va bagajele si mergeti weekendul acesta la mare! De ce va sfatuiesc asta? Pai, zeii apelor se arata in aceasta sambata la triatlon! Iata ce baieti frumosi s-au inscris in cursa!

Vreti sa invatati ceva nou fara sa platiti un leu??? Mergeti la cursurile de salsa cubaneza, in Cluj!

Weekendul va fi de vis!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca

mergeti unde v-am zis!

O sa petreceti boiereste,

Vreo trei zile ca-n poveste!

Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem joia viitoare!